Γαϊτανίδης: «Πρώτη μου επιλογή πάντα το εξωτερικό»

Metrosport Team30 Μαρτίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Αντώνης Γαϊτανίδης, και μίλησε για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του στη Σουηδία, τους τραυματισμούς που είχε αλλά και το γεγονός πως σκέφτεται μόνο το εξωτερικό.

Μεταξύ άλλων όσα είπε: «Η αλήθεια είναι πως τραυματίστηκα στη Σλοβακία, γύρισα στη Θεσσαλονίκη για αποθεραπεία. Προσπάθησα να επιστρέψω όσο νωρίτερα γίνεται, όταν ήρθε η επιλογή της Σουηδίας δεν το σκέφτηκα. Γιατί πάντα κυνηγάω το εξωτερικό, είναι η πρώτη μου επιλογή. Εχω θείους εδώ στη Σουηδία. Είναι προηγμένη χώρα, έχει διαφορετική ποιότητα ζωής, μπορείς να πετύχεις πράγματα εδώ και να κάνεις το επόμενο βήμα. Ηρθα με το σκεπτικό να δουλέψω σκληρά, από το μηδέν και να διεκδικήσω ό,τι καλύτερο μπορώ.

Μπορείς να έχεις μεγαλύτερη εξέλιξη στο εξωτερικό. Μου αρέσει το ρίσκο, με εξιτάρει το καινούριο και ήταν μια νέα πρόκληση. Μακριά από την οικογένειά μου, μακριά από τη ζώνη άνεσής μου. Είμαι ένας άνθρωπος που προσαρμόζομαι εύκολα. Το γεγονός πως κυνηγάνε οι Ελληνες ποδοσφαιριστές το εξωτερικό, γνωρίζετε γιατί συμβαίνει» τόνισε για τη νέα του πρόκληση στη Σουηδία.

Για το κίνητρό του μετά τους τραυματισμούς: «Το μεγαλύτερο κίνητρο είναι να αποδείξω στον εαυτό μου πως η προσπάθειά μου δεν έχει πάει χαμένη. Λείπω πολλά χρόνια από την οικογένειά μου. Συν πως αγαπάω πολύ το ποδόσφαιρο. Αυτό που μου έκανε εντύπωση στη Σλοβακία πως κανείς δεν μιλάει αγγλικά. Δεν τους αρέσει να παίζουν ποδόσφαιρο, επικεντρώνονται στη δύναμη, στο τρέξιμο, δεν έχουν καλή τεχνική κατάρτιση» σχολίασε.

Για τους συμπαίκτες που μιλάει περισσότερο: «Με τον Τσαούση, με τον Λύρατζη, με τον Κωνσταντέλια, έχω ακόμη επαφές. Ειδικά με τον Μάριο μιλάμε περισσότερο, ήμασταν στην ίδια πλευρά από την Κ15».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.