Γ. Παπαδόπουλος: «Να δυναμώσει παραγοντικά ο Ηρακλής»

Metrosport Team04 Ιουνίου 2022

Για τον Ηρακλή της σεζόν που πέρασε και το αν θα ήθελε στο μέλλον να βρεθεί στον πάγκο του, μίλησε ο Γιάννης Παπαδόπουλος στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». Παράλληλα αναφέρθηκε στη δουλειά του στον Φοίνικα Πολίχνης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις ακαδημίες του Φοίνικα Πολίχνης: «Είναι μια νέα αρχή για μένα. Μου αρέσει η προπονητική. Με έκανε να δω διαφορετικά το ποδόσφαιρο. Εϊναι άλλος κόσμος. Δεν είμαι έτοιμος για τον Ηρακλή. Σιγά σιγά όλα θα γίνουν. Εϊναι μεγάλη ευθύνη. Εϊμαι στα πρώτα βήματα και ειμαι ικανοποιημένος στον Φοίνικα Πολίχνης. Θέλω να το δοκιμάσω, να γίνω προπονητής».

Για τον Ηρακλή: «Πρέπει να βάλει θεμέλια παραγοντικά γερά. Να μην βιαστούμε να ανέβει η ομάδα, να γίνουμε δυνατά παραγοντικά ώστε να μπορούμε να επιβιώσουμε στην Α εθνική σε δύο τρία χρόνια. Πρέπει να ανέβει η ομάδα και να μείνει. Να μην βιαστεί».

Για το αν θέλει να παει προπονητής στον Ηρακλή: «Δεν βάζω στόχους. Αν το φέρει η ζωή, πολύ ευχαρίστως. Έχει προπονητή τώρα και να τον αφήσουν να δουλέψει και να μείνει για πολλά χρόνια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.