Στη φυλακή πρώην άσος του Παναθηναϊκού - Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα

Metrosport Team09 Οκτωβρίου 2023

Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα οδήγησης στην Ρουμανία στα τέλη Σεπτεμβρίου ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Ντάνουτ Λούπου. Η ποινή που αντιμετωπίζει δεν είναι αμελητέα και απο χθες την εκτίει. 

Πιο συγκεκριμένα επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 7 μηνών και 10 ημερών στον πρώην άσο του Παναθηναϊκού για αυτό το πρόσφατο παράπτωμά του. Μόλις χθες συνελήφθη, σε αεροδρόμιο της Ρουμανίας, όταν επέστρεψε από το Ντουμπάϊ, εκεί όπου είχε βρεθεί μαζί με την σύζυγό του, για ολιγοήμερες διακοπές. Ο Ρουμάνος έμαθε την ποινή του στις αρχές του Οκτωβρίου. 

Ο Λούπου είχε αναφερθεί με δηλώσεις του, στο περιστατικό προτού ταξιδέψει από το Ντουμπάϊ με προορισμό την Ρουμανία, εκεί όπου τον περίμεναν οι αρχές και τελικά τον συνέλαβαν. Μάλιστα είχε πει: 

«Θα φτάσω στη Ρουμανία για να παραδοθώ, όπως υποσχέθηκα. Έρχομαι από το Ντουμπάι. Ελπίζω με όλη μου την καρδιά να μην γίνει παράσταση στο αεροδρόμιο και να προχωρήσουν κανονικά τα πράγματα. Θα κουβαλήσω τον σταυρό μου, αλλά ελπίζω να μου επιτραπεί να το κάνω με αξιοπρέπεια. Θα εκτίσω την τιμωρία που έλαβα σύμφωνα με το νόμο. Από αυτή τη στιγμή και έπειτα δεν θα δώσω καμία δήλωση και ελπίζω να είναι όλοι καλά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.