Φρικτό τροχαίο με 7 νεκρούς στην Αλεξανδρούπολη

Metrosport Team05 Αυγούστου 2020

Πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (5/8) στην Εγνατία Οδό.

Περίπου στις 04:00, αυτοκίνητο που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με σφοδρότητα στις προστατευτικές μπάρες στο ύψος του κόμβου Αρδανίου, στην Αλεξανδρούπολη.

Στο σημείο έφτασαν έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα και απεγκλώβισαν 10 άτομα από το διαλυμένο αυτοκίνητο. Δύο ακόμη άτομα εκτοξεύτηκαν από το όχημα και κείτονταν σε παρακείμενο χωράφι.

Συνολικά 7 άτομα έχασαν τη ζωή τους, και πέντε άτομα μεταφέρθηκαν βαρύτατα τραυματισμένα στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Οπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, πρόκειται για παράνομη διακίνηση μεταναστών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: 

«Σήμερα (5-8-2020) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο 648,60 χλμ. της Εγνατίας Οδού Κήπων – Ηγουμενίτσας (ύψος Αλεξανδρούπολης), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένια βάση υπό κατασκευή διοδίων και ανετράπη.  

Από το τροχαίο τραυματίσθηκαν θανάσιμα επτά (7) από τους επιβάτες του οχήματος, καθώς επίσης τραυματίσθηκαν και άλλα πέντε (5) άτομα που επέβαιναν σε αυτό.  

Οι θανόντες και οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.  

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία της έρευνας το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, για το οποίο έχει δηλωθεί κλοπή την 4/8/2020 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, εμπλέκεται σε υπόθεση διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών.  

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.