Φρικτό έγκλημα στις ΗΠΑ: Κατακρεούργησε τη γειτόνισσά του, τεμάχισε το πτώμα και του έβαλε αλάτι και σταυρούς

Metrosport Team14 Απριλίου 2023

Φρίκη προκαλεί στις ΗΠΑ ένα αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξε ένας άντρας στη Βόρεια Καρολίνα που κατακρεούργησε τη γειτόνισσά του και στη συνέχεια έβαλε γύρω από το ακρωτηριασμένο σώμα της αλάτι και αυτοσχέδιους ξύλινους σταυρούς, ανέφεραν οι Αρχές.

Την άτυχη γυναίκα, που ήταν η 35χρονη Λάουρα Μίλερ, βρήκε ο αδελφός της και κάλεσε την Αστυνομία. Όσοι είδαν το σκηνικό του εγκλήματος «πάγωσαν» αφού συνειδητοποίησαν ότι η γυναίκα είχε περάσει τρομερά βασανιστήρια. Σύμφωνα με το Live 5 News, το πρόσωπο της ήταν τεμαχισμένο «σε σημείο που ήταν πλέον αγνώριστο». Ο δράστης, ονόματι Μιγκέλ Γκονζάλες Ρασάλας, φέρεται να τύλιξε ένα σύρμα πολλές φορές γύρω από τον λαιμό της κοπέλας, να της έδεσε τους αστραγάλους με ένα καλώδιο και να έκαψε το εσωτερικό των μηρών της.

Ο 36χρονος κατηγορείται ότι την έκοψε από τον λαιμό μέχρι τον αφαλό της και έκοψε τη γλώσσα της, η οποία βρέθηκε στην τραπεζαρία. Ανθρώπινος ιστός βρέθηκε «διασκορπισμένος» σε όλο το διαμέρισμα, δήλωσαν οι εισαγγελείς.

Πριν φύγει από τη σκηνή με το αυτοκίνητο της Μίλερ, ο δράστης φέρεται να έριξε αλάτι γύρω από το σώμα της και να διέλυσε το τραπέζι της για να κατασκευάσει τρεις σταυρούς που τοποθέτησε γύρω της. Ο Γκονζάλες Ρασάλας συνελήφθη με αίμα και γρατζουνιές στο πρόσωπό του.

«Τσακώνονταν μεταξύ τους»

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι η δολοφονία δεν ήταν μια τυχαία πράξη βίας καθώς δράστης και θύμα γνώριζαν ο ένας τον άλλον.

Μάλιστα, οι γείτονες δήλωσαν στο WSOC-TV ότι ο 36χρονος και η Μίλερ ζούσαν στο ίδιο κτίριο και συχνά τσακώνονταν μεταξύ τους. Ένας γείτονας είπε ότι ο κατηγορούμενος δολοφόνος εμφανίστηκε στην πόρτα της τρεις ημέρες πριν από τη δολοφονία με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ. «Της ζητούσε να ανοίξει την πόρτα, αλλιώς θα τη σκότωνε», δήλωσε ο γείτονας.

Ο Γκονζάλες Ρασάλας αντιμετωπίζει κατηγορίες για φόνο, βεβήλωση πτώματος και κλοπή οχήματος, σύμφωνα με τη New York Post.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.