Φρανζ Μπρόρσον: Η νέα περιπέτεια και η «σύνδεση» με έναν πρώην του ΠΑΟΚ

Metrosport Team03 Αυγούστου 2021

Επιμέλεια: Κωστής Παναγιώτου

Ο μεταγραφικός στόχος του Άρη, Φρανζ Μπρόρσον, σε πρόσφατη συνέντευξή του σε μέσο της Σουηδίας μεταξύ άλλων ανέφερε πως ήρθε η ώρα να μετακομίσει εκτός της χώρας του.

«Ίσως είναι καιρός για μια νέα περιπέτεια, όπως έχω ξαναπεί. Θα δούμε αν είναι αυτό το καλοκαίρι ή αυτό το χειμώνα. Να ξεκινήσω και να μάθω μια νέα γλώσσα, μια νέα κουλτούρα και να δω νέα πράγματα είναι κάτι που με ελκύει». Ο Σουηδός φαίνεται πως ψάχνει νέες προκλήσεις στην καριέρα του.

Επίσης, δημοσιεύματα στη Σαουδική Αραβία κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον της Αλ Μπατίν, η οποία πρόσφερε στον 25χρονο αμυντικό συμβόλαιο 700.000 ευρώ, οι διαπραγματεύσεις όμως έχουν παγώσει προς το παρόν, ενώ ο παίκτης είχε δηλώσει: «Θα κρατήσω ανοιχτή την πόρτα της Σαουδικής Αραβίας».

Ο Μπρόρσον τη σεζόν 2020/21 είχε 82% στις πάσες στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, κυρίως με βαθιές πάσες, ένα στοιχείο που δείχνει την έφεση του στην ανάπτυξη της ομάδας.

Το ντεμπούτο του με την Εθνική Σουηδίας συνδέεται με έναν πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Σωτήρη Παπαγιανόπουλο, οποίος έχει υπηκοότητα σουηδική και η ημερομηνία 7/1/17 έχει μεγάλη σημασία και για τους δύο παίκτες, καθώς έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση με τη φανέλα της Σουηδίας απέναντι στην Εσθονία. Μάλιστα, ο Παπαγιανόπουλος αντικατέστησε τον Μπρόρσον στο 64ο λεπτό του αγώνα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.