Φράγκος: «Θα προτιμούσα τα 160 εκ. να ήταν η Νέα Τούμπα»

Metrosport Team12 Μαΐου 2021

Για την εξόφληση των χρεών του ΠΑΟΚ από τον Ιβάν Σαββίδη και τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν για να επιστρέψει στην κορυφή μίλησε ο στρατηγός, Φραγκούλης Φράγκος, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εξόφληση των χρεών: «Υστερούμε στο θέμα της επικοινωνίας και δεν έχει κεφαλοποιήσει ο όμιλος ΠΑΟΚ την ενέργεια αυτή. Πρέπει να έχουμε υπόψιν μας τι έγινε σε άλλες ομάδες που τους χαρίστηκαν κάποια χρέη και τους δόθηκαν χρήματα για να φτιάξουν νέα γήπεδα. 

Να ευχαριστήσουμε τον Ιβάν Σαββίδη που τον απάλλαξε από τα χρέη και έκανε και άλλα. Η μεγαλύτερη του επένδυση είναι η κατασκευή του νέου γηπέδου και πρέπει να βάλουμε πλάτη όλοι. Τα 20 εκατομμύρια που πήρε η ΑΕΚ ήταν της Περιφέρειας. Στον Παναθηναϊκό δίνουν λεφτά για να φτιάξει γήπεδο. Η Λεωφόρος δεν του ανήκει. Και ο άλλος που παίζουμε σήμερα έχει φτιάξει γήπεδο δωρεάν».

Για το αν η επένδυση έχει πιάσει τόπο: «Εκτιμώ ότι οι τίτλοι της ομάδας μας λένε ότι έχουν φτιάξει τόπο. Θα ήθελα αυτά τα 160 εκατομμύρια να είναι η Νέα Τούμπα. Καλύτερα να πάμε σε μια καλύτερη οργάνωση και όλα τα άλλα έρχονται». 

Για το πως θα επανέλθει εκεί που ήταν: «Οι μεταγραφές να μην γίνονται τελευταία στιγμή. Να αξιοποιούνται τα νέα παιδιά και οι μάνατζερ να τους μοσχοπουλάνε και όχι να δίνουν με 1,5 εκατομμύριο τον Πέλκα. Η ιστορία λέει ότι η ομάδα αυτή δεν μπορεί να υστερεί. Θα επανέλθει και θα πάει πολύ καλύτερα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.