Φουτσίνι: «Καλή μεταγραφή ο Ουαγκέ, θα του έλεγα ΠΑΟΚ με κλειστά μάτια»

Metrosport Team22 Σεπτεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Αρμάντο Φουτσίνι.

Ο βετεράνος άσος του ΠΑΟΚ μίλησε για τη μεταγραφή του Μούσα Ουαγκέ στον Δικέφαλο και αποκάλυψε ότι συνομίλησε με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Σενεγάλης, Αλιού Σισέ, που του είπε πολύ καλά λόγια για τον 22χρονο παίκτη.

Μεταξύ άλλων, ο Αρμάντο Φουτσίνι είπε:

Για τη μεταγραφή του Ουαγκέ στον ΠΑΟΚ: «Είναι καλή μεταγραφή. Δουλεύω με την Εθνική του Καμερούν και τον έχω δει. Είναι καλός παίκτης.

Από μικρός ήταν σε μια καλή ακαδημία στο Κατάρ. Ένα παιδί που είναι χρόνια στην Εθνική της χώρας του. Είναι μεγάλο ταλέντο, για να φτάσει στην Μπαρτσελόνα κάτι αξίζει. Έβαλε και γκολ στο Μουντιάλ. Έχει καλή επαφή με τη μπάλα.

Όπως ο Γιαννούλης στα αριστερά, ο Μούσα μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ από τα δεξιά. Έχει καλή τεχνική και είναι γρήγορος. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τέτοιον παίκτη σε αυτή την πλευρά. Για να πάρεις ξένο πρέπει να είναι ανώτερος από αυτούς που έχεις στις ακαδημίες. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στον Πάμπλο Γκαρσία γιατί γίνεται σπουδαία δουλειά στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ.

Έχω μιλήσει με τον προπονητή της Σενεγάλης, τον Σισέ, και μου έχει πει πολύ καλά λόγια για αυτό το παιδί».

Τι να προσέξει ο Ουαγκέ: «Να κάνει καλά τη δουλειά του και ο κόσμος θα του γυρίσει την αγάπη. Είναι ένα παιδί με εμπειρίες. Αν πάει καλά, είναι κάτι που θα τον βοηθήσει στην καριέρα του. Αν με ρωτούσε, θα του έλεγα να πάει στον ΠΑΟΚ με κλειστά τα μάτια, με χίλια».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.