Φουλ της μελέτης για Μαρσέιγ στον ΠΑΟΚ και μηνύματα για «καυτό» Βελοντρόμ

Κώστας Πετρωτός25 Μαρτίου 2022

Μόνο «νεκρός χρόνος» δεν είναι για τονΡαζβάν Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του οι μέρες που διανύουμε, παρότι υπάρχει διακοπή αγωνιστικής δράσης. Καταρχάς, το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚπαρακολουθεί τις εμφανίσεις των διεθνών της ομάδας, όπως για παράδειγμα του Μιτρίτσα που είχε πολύ καλή παρουσία με την Ρουμανία στο φιλικό κόντρα στην Ελλάδα, ενώ τσέκαρε και τον Σοάρες αγωνιζόμενο με την β’ ομάδα.

Παράλληλα, έχει αρχίσει τις προπονήσεις με την ομάδα, με την συμμετοχή κομβικών παικτών, μάλιστα, όπως ο Ινγκασον που δεν είχε υποχρεώσεις με την Ισλανδία, αυτή την φορά. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι δίνεται χρόνος σε παίκτες με προβλήματα κορονοϊού να αναρρώσουν και σε άλλους με τραυματισμούς όπως ο Κρέσπο ή Βιεϊρίνια με το μπαταρισμένο κεφάλι να τα ξεπεράσουν σε απόλυτο βαθμό.

Υπάρχει, όμως και μία ακόμη σημαντική δραστηριότητα στην οποία επιδίδονται ο Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του. Πρόκειται για την μελέτη και ανάλυση της Μαρσέιγ που ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στις 7 και 14 Απριλίου στα προημιτελικά του Conference League.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του metrosport.gr, o Λουτσέσκου φρόντισε να έχει συνεργάτη του τμήματος σκάουτινγκ στις κερκίδες του Βελοντρόμ στο ματς της Μαρσέιγ με την Νις και κατά συνέπεια, να υπάρχουν ακόμη περισσότερες πληροφορίες για την μελέτη της γαλλικής ομάδας που έχει ήδη αρχίσει.

Οι συνεργάτες του Ρουμάνου τεχνικού κάνουν φύλλο και φτερό την ομάδα του Σαμπάολι και καταγράφουν δυνατά και αδύνατα σημεία στα οποία θα επιχειρήσουν να «χτυπήσουν». Φυσικά, μεγάλο βάρος δίνεται και στην μελέτη των αντιδράσεων της Μαρσέιγ στις στημένες φάσεις, για τις οποίες ο Κριστιάνο Μπάτσι θα εκπονήσει και κομπίνες, όπως κάνει για κάθε ματς.

Τα πρώτα μηνύματα για «καυτή» βραδιά στο Βελοντρόμ

Εξάλλου, από τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης έρχονται πληροφορίες που στέλνουν μηνύματα στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι η ομάδα θα βρεθεί μπροστά σε μία πολύ «καυτή» ατμόσφαιρα. Σύμφωνα με αυτές, στις τρεις πρώτες μέρες διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα έχουν ήδη διατεθεί 9.000, κάτι που δείχνει το τεράστιο ενδιαφέρον των οπαδών της Μαρσέιγ, και οι άνθρωποι της ομάδας της Μασσαλίας εκτιμούν ότι μέσα στις 13 μέρες που απομένουν μέχρι τον αγώνα θα έχουν διατεθεί και τα υπόλοιπα, συνολικά πάνω από 60.000.

Θυμίζουμε ότι στο Βελοντρόμ θα υπάρχουν και 3400 οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.