Φοβού τους άσους, στα over τα λεφτά

Θανάσης Κυλώνης30 Μαΐου 2020

Σα να γεμίζει σιγά-σιγά το κουπόνι με την επανέναρξη ολοένα και περισσότερων πρωταθλημάτων στην Ευρώπη, με τη Γερμανία φυσικά να παραμένει στο επίκεντρο. Ολες οι ομάδες της Μπουντεσλίγκα έχουν παίξει ήδη 3 ματς μετά την επανέναρξη και κάποια συμπεράσματα, στοιχηματικά και μη, έχουν βγει.

Η Μπάγερν παίζει… μόνη της εντός συνόρων τα τελευταία χρόνια, είναι πασιφανές ότι Ντόρτμουντ, Λειψία, Γκλάντμπαχ και Λεβερκούζεν δεν έχουν την απαιτούμενη ποιότητα και σταθερότητα για να διεκδικήσουν τον τίτλο. Στην ουρά, η Πάντερμπορν μόνο με θαύμα θα την σκαπουλάρει, τη Βέρντερ πάντως δεν την έχω χαμένη από χέρι. Εχει ειδικό βάρος φανέλας και δυναμική, έχει και ένα ματς λιγότερο. Θα δώσει μέχρι το φινάλε 4 εντός και 3 εκτός, όλα πλην της Μπάγερν, είναι στα μέτρα της. Η Χέρτα με τον Λαμπαντία στον πάγκο της πλέον είναι μακράν η πιο βελτιωμένη ομάδα μετά την διακοπή, ενώ Σάλκε και Αϊντραχτ εξακολουθούν να προβληματίζουν.

Αμιγώς στοιχηματικά, η έλλειψη οπαδών έχει εξελιχθεί σε πανωλεθρία για τους γηπεδούχους, απόδειξη το στατιστικό που λέει ότι στα 27 ματς που είχαν γίνει μέχρι χθες μετά την επανεκκίνηση της Μπουντεσλίγκα, εμφανίστηκαν μόλις 5 άσοι, την ώρα που τα διπλά είναι 12! Τέλος, σταθερή αξία τα γκολ στα γερμανικά παιχνίδια, 17/27 τα over (τα μισά εξ αυτών over 3,5) και 15/27 τα G/G. Γι’ αυτό και θα ποντάρω κυρίως σε γκολ αυτό το Σ/Κ, μιας και το πρόγραμμα της αγωνιστικής δεν έχει ούτε ξεκάθαρο σημείο με απόδοση άνω του 2.00 ούτε κάποιο value bet.

Πιθανότατο over το Μάιντζ – Χόφενχαϊμ, 2/3 over μετράνε αμφότερες μετά την διακοπή, τα 3 εξ αυτών ξέφυγαν στο over 3,5. Στο 2.40 το over 3,5.

Κοντά στο 1.75 το over στο Χέρτα – Αουγκσμπουργκ, η Χέρτα ακόμα και προ Λαμπαντία (3/3 over μετρά) είναι φουλ του over φέτος, ενώ και η Αουγκσμπουργκ φημίζεται για τα μεγάλα σκορ που φέρνει.

Από τα δύο κυριακάτικα φαβορί, προτιμώ τον άσο της Γκλάντμπαχ με την Ουνιόν, συνδυαστικά με over στο αξιόλογο 2.15. Με την ποιότητα που έχει από τη μέση και μπροστά μπορεί και μόνη της να το επαληθεύσει.

Και μια επιλογή από Τσβάιτε Λίγκα κρατάω, το διπλό της πρωτοπόρου Μπίλεφελντ, που ψάχνει την πρώτη της νίκη μετά το restart. Μετά την προχθεσινή νίκη της Στουτγάρδης επί του Αμβούργου, έχει την ευκαιρία με διπλό στο Κίελο να ξεφύγει στο +10 και να αγκαλιάσει την απευθείας άνοδο.

ΣΑΒΒΑΤΟ

ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΕΛ – ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ 2

ΜΑΪΝΤΖ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ OVER 3,5

ΧΕΡΤΑ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ G/G & OVER

ΚΥΡΙΑΚΗ

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΟΥΝΙΟΝ 1 & OVER

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.