Αυτοψία του metrosport.gr στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ!

Στέλιος Παρθενάκης07 Μαρτίου 2021



To metrosport.gr αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ στο άνοιγμα και στο κλείσιμο των ανοικτών γηπέδων του μπάσκετ και ό,τι αυτό συνεπάγεται. 

Φυσικά, η διαχείριση ανήκει στον Δήμο, αλλά εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε πως γίνεται προσπάθεια και από τους υπεύθυνους αυτής της διαδικασίας να μείνουν ανοικτά τα γήπεδα και να αθληθεί ο κόσμος.Όμως, πολλές φορές οι οδηγίες της Πολιτείας είναι ξεκάθαρες για λόγους πανδημίας. Θα πρέπει να αναφερθεί ότι είτε στα γήπεδα του Γαλαξία, είτε της Μαλακοπής, είτε της Νέας Παραλίας τον τελευταίο καιρό γίνονται σημαντικές προσπάθειες για τη συντήρησή τους. Σιδερένια διχτάκια στο Επταπύργιο, προστατευτικά υλικά και ειδικό δάπεδο στο ταρτάν στον Γαλαξία και άλλα. Τις προηγούμενες ημέρες όμως παρατηρήθηκε σπάσιμο μπασκέτας στα γήπεδα της Βόγα απέναντι από τη Νέα Παραλία. Ο αθλητισμός είναι δημόσιο αγαθό και κανένας δεν έχει δικαίωμα να καταστρέφει εγκαταστάσεις. Υπάρχουν γενιές που γαλουχήθηκαν από το μπάσκετ στα ανοικτά γήπεδα.

Η άθληση θα πρέπει να παραμείνει προσιτή σε όλους σε δύσκολους καιρούς και φυσικά άπαντες θα πρέπει να σέβονται τις εγκαταστάσεις. Άλλωστε, η βάση του ερασιτεχνικού μπάσκετ είναι τα ανοιχτά γήπεδα!


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.