ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ: Βράβευση στα Environmental Awards 2022

Χάρης Εμμανουηλίδης06 Οκτωβρίου 2022

Η ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε. είναι Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Ηλεκτρικού & Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (ΑΗΗΕ), εγκεκριμένο από τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ) του Υπουργείου Περιβάλλοντος, αρμόδιος φορέας για την οργάνωση της εναλλακτικής διαχείρισης αποβλήτων όλων των ειδών Ηλεκτρικού & Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού, όπως λευκές συσκευές, οθόνες, προϊόντα τεχνολογίας, λαμπτήρες, φωτιστικά, μικροσυσκευές, φωτοβολταϊκά πλαίσια κλπ., χωρίς καμία εξαίρεση.

Η ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ για πρώτη χρονιά συμμετείχε στα μοναδικά βραβεία που αναδεικνύουν και επιβραβεύουν καλές πρακτικές και πρωτοβουλίες για την προστασία του Περιβάλλοντος και την Αειφορία, καθώς και καινοτόμα «πράσινα» έργα, τεχνολογίες ή προγράμματα.

Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στο Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού, σε μια ενθουσιώδη και άρτια οργανωμένη Τελετή Απονομής.

Η ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ διακρίθηκε στην κατηγορία Environmental Leadership με το Bronze Award για τις δράσεις της στα σχολεία με τίτλο: Ενημέρωση – Ευαισθητοποίηση της νέας γενιάς.

Στην ιστοσελίδα https://www.environmentalawards.gr μπορείτε να δείτε όλους τους νικητές, τις καινοτόμες πρακτικές τους, καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.