H.... φωτιά στα Γιάννενα και ο ύπνος στον ΠΑΟΚ

Στέφανος Αβραμίδης14 Δεκεμβρίου 2021

Γράφει ο Θάνος Μπούζας

Υπάρχουν πολλά είδη ύπνου. Ο μακάριος ύπνος, ο ανήσυχος ύπνος, ο ύπνος του μωρού και ο ύπνος της διοίκησης του ΠΑΟΚ. 

Την περασμένη Κυριακή ένας από τους πιο συστηματικούς διαιτητές κατά τη γνώμη μας, ο κ. Σιδηρόπουλος, παραλίγο να προβεί σε αλλοίωση βαθμολογικού αποτελέσματος. Διότι αλλοίωση του σκορ αλλά και του ίδιου του παιχνιδιού έγινε. 

Αναφερόμαστε στην κεκαλυμμένη σφαγή από τα μέσα ενημέρωσης αλλά και από τον ίδιο τον ΠΑΟΚ, της διαιτητικής ομάδας στο παιχνίδι με τη Λαμία. Ο τέταρτος ΠΑΟΚ αγωνιζόταν στην έδρα του απέναντι σε έναν εκ’ των ουραγών.

 Κι όμως ο διαιτητής Σιδηρόπουλος θέλοντας να αποδείξει και εμείς δεν ξέρουμε τι, είχε μια τουλάχιστον περίεργη συμπεριφορά. Η αρχή έγινε όταν σε δυο παρόμοιες φάσεις σημείωσε τον Μιχαηλίδη με κίτρινη κάρτα ενώ δευτερόλεπτα αργότερα δεν έκανε σε σχεδόν ίδιο φάουλ στον αμυντικό της Λαμίας. Ήταν η εισαγωγή. 

Μια εισαγωγή που είχε παρουσιασθεί με τον καλύτερο τρόπο όταν τράβηγμα στον ώμο και σπρώξιμο στον Τσιγκάρα αγνοήθηκε αλλά και δεν ελέγχθηκε από το Var με αποτέλεσμα να σημειώσει το πρώτο τέρμα η Λαμία. Στη συνέχεια είχαμε ένα κεφαλοκλείδωμα και πέταγμα από τον σκόρερ της Λαμίας στον Μιχαηλίδη.

 Η μωβ και όχι κόκκινη κάρτα ως δια μαγείας μετατράπηκε σε κίτρινη. Στη συνέχεια φάουλ πάνω στον Ζίφκοβιτς και κίτρινες στον αντίπαλο ήταν σα να μην έγιναν ποτέ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τσιγγάρας βγαίνει μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα και ανατρέπεται. 

Η κόκκινη και πάλι ξεβάφει στην τσέπη πλυντήριο του κ. Σιδηρόπουλου και γίνεται κίτρινη. Όλα αυτά τα πήρε ο επικοινωνιακός σκουπιδοφάγος του λεκανοπεδίου και συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης και τα πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων.

 Αντί γι’ αυτές τις φάσεις τα μέσα αυτά αναφέρουν το ακυρωθέν τέρμα της Λαμίας για οφσάιντ!!! Δεν τους βόλεψαν οι γραμμές και μιλάνε για φάση που θα … συζητηθεί. Συμπέρασμα που θα βγάλουν οι φίλαθλοι; Ο ΠΑΟΚ αδίκησε και όχι αδικήθηκε.

 Και αυτό λόγω του ανύπαρκτου, επικοινωνιακά, Δικεφάλου που περίμενε να βγάλει ανακοίνωση ο Πανουργιάς της Λαμίας για να απαντήσει. Από το ημίχρονο έπρεπε να περιλάβετε τον Σιδηρόπουλο και τον Χαλκιδικιώτη στο Var με ανακοινώσεις.

 Δε σας πληρώνει ο Σαββίδης να φτιάχνετε καφέ στο μπρίκι και μετά να διαβάζετε το φλυτζάνι. Σας πληρώνει για να κάνετε μια δουλειά. Να θωρακίζεται επικοινωνιακά τον ΠΑΟΚ. Εδώ παίζουν οι δυο τρίτες ομάδες στο πρωτάθλημα και βάζουν τον Φωτιά Διαιτητή. 

Γιατί δεν ζήτησε ξένο ο διαιτητή ο ΠΑΟΚ; Δεν βλέπει τι γίνεται με τον Κλάτεμπεργκ; Τι διθυράμβους του αφιερώνουν τα ερυθρόλευκα μέσα ενημέρωσης και ο Αυγενάκης; Που είστε αόρατοι; Δώστε μας ένα σημάδι να δούμε ότι υπάρχετε!! 

Αφήσατε να σας ορίσουν τον Φωτιά! Σε βάρος του Ολυμπιακού δεν εξετάζονται φάσεις στο Var, δεν δίνονται οφθαλμοφανέστατα φάουλ, κάρτες και κατά τα άλλα είστε ικανοί εκεί στον ΠΑΟΚ να βάλετε τον Σαββίδη να πληρώσει και μέρος του μισθού του Κλάτεμπεργκ, όπως ζήτησε η ΕΠΟ. Αν διαθέτεις τέτοιους διοικούντες δεν χρειάζεται να έχεις κάποιον εχθρό να σε πολεμά για να διαλυθείς. Το κανείς και μόνος σου. Συγχαρητήρια!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.