Φορτούνα: Δεν τιμωρούν τον «απεργό» Νάρεϊ - Τι ζητάει από τον ΠΑΟΚ

Metrosport Team09 Ιουλίου 2022

Ο Νάρεϊ αρνήθηκε να παίξει στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Τβέντε, θέλοντας να δείξει ότι δεν θεωρεί τον εαυτό του κομμάτι της ομάδας, η Φορτούνα έχασε με 5-1, όμως ο προπονητής Ντάνιελ Τιούνε θέλει να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους στο στρατόπεδο του γερμανικού συλλόγου.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Κλάους Άλοφς, σχολίασε για το θέμα Νάρεϊ πως παρότι προφανώς δεν είναι μια ευχάριστη κατάσταση για το κλαμπ, έχουν συμβιβαστεί με το γεγονός θεωρώντας ότι δεν έχει νόημα να υπολογίζουν έναν παίκτη ο οποίος έχει το μυαλό του αλλού.

«Μέχρι τώρα δεν υπάρχει συμφωνία για τη μεταγραφή σε άλλη ομάδα. Αυτό πραγματικά μας εξέπληξε. Φαντάζομαι ότι μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση με επαγγελματικό τρόπο», είπε ο Κλάους Άλοφς ενώ ο προπονητής Ντάνιελ Τιούνε είπε: «Δεν ξέρω σε τι βαθμό επηρεάζεται η ομάδα από αυτή την κατάσταση. Ο παίκτης θέλει να φύγει. Θέλω να είμαι λογικός. Αν τον έχουμε εδώ, θα τον υπολογίζουμε, αν φύγει τότε απλά δεν θα είναι διαθέσιμος.»

Μάλιστα, γερμανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως το κλαμπ δεν σκέφτεται να τιμωρήσει με κάποιον τρόπο τον Νάρεϊ για το πειθαρχικό του παράπτωμα και απλώς περιμένουν να τελειώσει το θέμα της μεταγραφής στον ΠΑΟΚ, είτε με συμφωνία, είτε με «ναυάγιο» με δεδομένο όμως πως ο παίκτης θα πρέπει να παίρνει μέρος τουλάχιστον στις προπονήσεις, όπως και έκανε σήμερα (9/7), αφού συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας.

H θέση της Φορτούνα προς τον ΠΑΟΚ

Με δεδομένη την θέληση του παίκτη να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, η στάση των Γερμανών είναι κατηγορηματική. Οι άνθρωποι της γερμανικής ομάδας ξεκαθάρισαν σε αυτούς του «δικεφάλου» πως δεν θα μπουν σε διαδικασία να διαπραγματευτούν πρόταση κάτω των 2 εκατομμυρίων, με το μόνο «παράθυρο» που αφήνουν να αφορά τον καταμερισμό των χρημάτων αυτών στο πόσα θα είναι καθαρά και πόσα με μπόνους. Όπερ σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να διπλασιάσει την προσφορά του, αφου η Bild κάνει λόγο για πρόταση ενός εκατομμυρίου από πλευράς των «ασπρόμαυρων».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.