Formula 1: Ανακοίνωσε πως αποσύρεται στο τέλος της χρονιάς ο Φέτελ

Metrosport Team28 Ιουλίου 2022

«Τίτλους τέλους» θα ρίξει στην τεράστια καριέρα του ο Σεμπάστιαν Φέτελ στο τέλος της σεζον όπως ανακοίνωσε μέσω βίντεο στα social media.

O τρίτος πιο επιτυχημένος οδηγός στην ιστορία έχοντας συνολικά 53 νίκες βρισκόμενος πίσω μόνο από τους Λιούις Χάμιλτον (103 νίκες) και τον Μίκαελ Σουμάχερ (91 νίκες) προανήγγειλε το «αντίο» του από την ενεργό δράση και το βίντεο που ανήρτησε έχει συγκεντρώσει ήδη πάνπολα λάικ και σχόλια από τους θαυμαστές του-και όχι μόνο- οι οποίοι τον ευχαρίστησαν για την προσφορά του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

«Είμαι εδώ για να ανακοινώσω ότι θα αποσυρθώ από τη Formula 1 στο τέλος του 2022. Πιθανότατα θα έπρεπε να αρχίσω ευχαριστώντας μια μεγάλη λίστα ανθρώπων, αλλά αισθάνομαι ότι είναι πιο σημαντικό να εξηγήσω τους λόγους πίσω από αυτή την απόφασή μου.

Αγαπώ αυτό το σπορ. Ήταν στο επίκεντρο της ζωής μου από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Όσο όμως υπάρχει ζωή μέσα στην πίστα, υπάρχει και η δική μου ζωή μακριά από αυτήν. Το να είμαι οδηγός αγώνων δεν αποτελούσε ποτέ ολόκληρη την ταυτότητά μου» ήταν τα λεγόμενά του στη συγκινητική του ανάρτηση.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.