Φλώρος: «Ο κ. Αμοιρίδης έχτισε ΠΑΟΚ για τίτλους»

Metrosport Team08 Απριλίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Τάκης Φλώρος.

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ για την κλήρωση με τον Άρη στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Μεταξύ άλλων, ο Τάκης Φλώρος δήλωσε:

Για το παιχνίδι Κυπέλλου με τη Λαμία: «Ήταν παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό όφελος αλλά για την πρόκριση. Οπότε έπρεπε να το σεβαστούμε πολύ. Έγινε για δύο σετ, στο τρίτο νομίζαμε ότι θα πει έτσι και ήμασταν μαζί μέχρι το 20-21. Γενικά ήταν ένα εφικτό παιχνίδι και μια πρόκριση που την περιμέναμε».

Για την κλήρωση στα ημιτελικά με τον Άρη: «Έχουμε λίγο χρόνο να ετοιμαστούμε, το ματς είναι το Σάββατο. Εμείς με τον Άρη ήμασταν σε διαφορετικό όμιλο και φέτος θα συναντηθούμε για πρώτη φορά. Είναι μια πολύ ικανή ομάδα, είναι το ματς που θα σε φέρει στον τελικό».

Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Η Όλγα Βεργίδου ήρθε σε επαφή με τον αδερφό της που είχε κάποια συμπτώματα. Τελικά δεν είχε τίποτα αλλά 10 μέρες έπρεπε να μείνει έξω. Η Καλαντάτζε έχει πρόβλημα στο γαστροκνήμιο, δεν υπολογίζεται για το σαββατιάτικο παιχνίδι».

Τι σημαίνει για τον ΠΑΟΚ: «Ο κ. Αμοιρίδης έχει κάνει μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα για να πάρει τίτλους. Είναι το κύπελλο, ένας τίτλος. Η ομάδα έκανε τρία ματς τον Οκτώβριο και σταμάτησε. Έκανε άλλα τρία τον Φεβρουάριο και ξανά σταμάτησε. Είναι μια κατάσταση που δεν έχουμε ρυθμό και αγωνιστική ετοιμότητα. Αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες. Δεν δώσαμε ανταγωνιστικά ματς για να έχουμε ασφαλή συμπεράσματα. Έχουμε καλή ομάδα, είμαι ευχαριστημένος που δουλεύω με αυτά τα παιδιά και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.