Φλόρες: «Μεγάλο ταλέντο ο Πάλμα, δυνατό του σημείο οι στημένες φάσεις»

Metrosport Team05 Ιανουαρίου 2022

Ο άσος του Παναιτωλικού, Ντέλμπι Φλόρες, συμπατριώτης του Λουίς Πάλμα, που απέκτησε ο Άρης, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον ερχομό του στην Ελλάδα.

«Έχουμε πολλά κρούσματα, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, είναι μία πραγματικότητα και περιμένουμε να περάσει όσο πιο γρήγορα γίνεται για να παίξουμε ξανά» είπε αρχικά και συνέχισε μιλώντας για τον Λουίς Πάλμα:

«Αρχικά, δεν ήξερα απολύτως τίποτα. Έχουμε τον ίδιο εκπρόσωπο και μόλις το έμαθαμ τον συνεχάρησα για την επιλογή του να έρθει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Άρης. Του είπα ότι εδώ μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο.

Μίλησα μαζί του με μηνύματα, αλλά δεν ξέρω τίποτα για τα χρόνια του συμβολαίου του, ούτε για το πότε θα έρθει ή κάτι άλλο».

Για το ταλέντο του υπογράμμισε: «Είναι από τα μεγάλα ταλέντα της χώρας. Σε αυτή την ηλικία έχουμε πολλά ταλέντα. Αυτό που ξέρω είναι ότι αν πάρει ευκαιρίες θα κάνει πολλά πράγματα. Από την μία στεναχωριέμαι που δεν θα είμαστε στην ίδια ομάδα, από την άλλη με κάνει χαρούμενο που θα είμαστε στο ίδιο πρωτάθλημα. Του είπα ότι αν χρειαστεί βοήθεια είμαι εδώ. Ελπίζω να δικαιωθεί η απόφαση του να έρθει στην Ελλάδα.»

Όσον αφορά το στυλ του τόνισε: «Του αρέσει να επιτίθεται και να βάζει γκολ. Είναι δυνατός, θα το δείτε. Είναι πολύ καλός στις εκτελέσεις φάουλ, πιστεύω ότι οι στημένες φάσεις και να σκοράρει από εκεί είναι το πιο δυνατό του σημείο.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.