Φιλιππιάδης: «Μας διέψευσε ο Γραμμένος, τον περίμενα πιο μαχητικό»

Metrosport Team10 Απριλίου 2020

Ο Νίκος Φιλιππιάδης, επί χρόνια συνεργάτης του Ευάγγελου Γραμμένου στην ΕΠΣΜ και πρώην πρόεδρος της Επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣ ΜΑκεδονίας, αναφέρθηκε με σκληρά λόγια μέσω του Metropolis 95.5 στην απόφασή του προέδρου της ΕΠΟ να συνεχίσουν να καταβάλλονται στο ακέραιο οι υψηλοί μισθοί στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

«Στο εγχείρημα των διαιτητών για συγκέντρωση χρημάτων θα συμμετάσχω και εγώ» υπογράμμισε αρχικά και συνέχισε: «Η χθεσινή ήταν ημέρα οργής, θυμού και αγανάκτησης για το φίλαθλο κοινό της πόλης μας, για τα σωματεία και την πατρίδα μας, να διατηρηθούν στο ακέραιο όλοι οι μισθοί, τόσο των χαμηλόμισθων και των υψηλόμισθων.

Υπάρχουν νούμερα που ζαλίζουν. Ο πλανήτης καταρρέει, η πατρίδα μας περνάει δύσκολες στιγμές, δεν γνωρίζει κανείς για το αύριο και στην ΕΠΟ μοιράζουν χρήματα, το μόνο που δεν ξέρω είναι αν τα μοιράζουν σε δολάρια ή ευρώ...»

Κατέληξε λέγοντας: «Εγώ πίστευα και περίμενα πολλά από τον Βαγγέλη Γραμμένο, γι' αυτό τον βοηθήσαμε όλα τα σωματεία, αλλά, δυστυχώς μας διέψευσε και κυρίως την πόλη του. Τον περίμενα πιο μαχητικό και πιο δυναμικό. Το μήνυμα της ΕΠΟ αυτή την περίοδο θα έπρεπε να είναι αλληλεγγύης και όχι μοιρασιάς χρημάτων».

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.