Σοάρες και Σάστρε θα βοηθήσουν τον Λουτσέσκου να διορθώσει πολλά στραβά στον ΠΑΟΚ

Δημήτρης Μπούζας28 Ιανουαρίου 2022

Με τον ερχομό του Σοάρες, είχαμε την δεύτερη ολοκλήρωση μιας προγραμματισμένης μεταγραφής, όπως ακριβώς συνέβη και με την πρώτη και όπως όλα δείχνουν ότι θα συμβεί και με την τρίτη. 

Απλά πράγματα, ευκολονόητα και σαφέστατα κατανοητά, από τη στιγμή που αναφερόμαστε σε έναν σύλλογο που φιλοδοξεί να συγκαταλέγεται στον κύκλο των σοβαρών ποδοσφαιρικών κλαμπ. 

Ο νέος τεχνικός διευθυντής, σε συνεργασία και απόλυτη σύμπνοια με τον προπονητή του, σχεδίασαν ένα πλάνο ανασυγκρότησης με πρώτη σκέψη και στόχο την όσο γίνεται καλύτερη εκμετάλλευση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, προκειμένου να ενισχυθεί το κακοποιημένο – στην κυριολεξία – από κάποιους άσχετους και σε μερικές των περιπτώσεων και ύποπτους τύπους, ρόστερ. Μελέτησαν την κάθε κίνηση τους και κατέληξαν κατόπιν ωρίμου σκέψεως στις αποφάσεις τους. Τις οποίες ανακοίνωσαν πρώτα βέβαια στο μεγαλομέτοχο. 

Στη συνέχεια βγήκαν δημόσια και ενημέρωσαν τον κόσμο του ΠΑΟΚ με μια απλή αλλά και πολύ περιεκτική ουσίας δήλωση, η οποία ανέφερε ότι οι επιλεγέντες στόχοι για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο είναι τρεις. Και αυτοί αφορούν στοχευμένα την απόκτηση ενός δεξιού οπισθοφύλακα, ενός επιτελικού κι ενός μεσοεπιθετικού. Ήδη ο Σάστρε επιβεβαιώνει την πρώτη περίπτωση, ο Σοάρες την δεύτερη και ο τρίτος που βρίσκεται στον... δρόμο την αντίστοιχη και τελευταία (;) στόχευση. Ως εδώ πάμε πολύ καλά.

Οι παίκτες που αποκτήθηκαν μέχρι σήμερα θεωρούνται και είναι ποιοτικοί και το ίδιο αφήνεται να εννοηθεί ότι θα είναι και ο τρίτος. Το αν υπάρξει και μία τέταρτη επιλογή δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε, ούτε όμως και να το αποκλείσουμε. Το βέβαιο επί του προκειμένου είναι πως οι προσθήκες είναι σημαντικές και θα βοηθήσουν τον Λουτσέσκου να διορθώσει πολλά στραβά. Έχει πλέον στα χέρια του κάποιες λύσεις αξιόλογες. 

Η ενδυνάμωση του κάτισχνου ρόστερ έχει αρχίσει βάση προγράμματος και σταθερής προσέγγισης αλλά και με ευοίωνες προοπτικές για την περαιτέρω πορεία της ομάδας. Η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι βρίσκεται ακόμη κοντά στους στόχους της.

Σε ότι έχει σχέση τώρα με το νέο σκάνδαλο (η λέξη έχει χάσει πλέον το νόημα της όταν αφορά τη συγκεκριμένη ομάδα) της αναβολής από το πουθενά και για το τίποτα του αγώνα κυπέλλου που ήταν να δώσει ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα, πέραν του ότι συνεχίζεται η επί δεκαετίες και με όλες τις Κυβερνήσεις ερυθρόλευκη ποδοσφαιρική χούντα.

ΥΓ1: Μεγάλη αλλά ευχάριστη αναταραχή στην Κρήτη. Οι επιτελείς του ΟΦΗ και ο Νιόμπλιας ψάχνουν να βρουν τρόπο πως θα κρατήσουν τον Λάμπρου ο οποίος «βγάζει μάτια» και «κάνει παπάδες». Ψάχνονται όμως και στη Μικράς Ασίας για να διασφαλίσουν την ομαλή επιστροφή του παίκτη.

ΥΓ2: Ο Κούτσιας ασταμάτητος, κάθε παιχνίδι και γκολ. Είναι να σκέφτεται κανείς πως αυτό το παιδί δεν πήρε τις ευκαιρίες που έπρεπε γιατί τις μονοπωλούσε για ένα περίεργο λόγο ο φιλότιμος αλλά λίγος Μουργκ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.