Φιλίπε Σοάρες: «Πιστεύω στις ιδέες του Λουτσέσκου»

Γιώργος Ζαΐρης11 Νοεμβρίου 2022

Συνέντευξη στον Γιώργο Ζαϊρη

O Φιλίπε Σοάρες φρόντισε να συνδυάσει την επιστροφή του στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με ένα γκολ και φυσικά είχε κάθε λόγο να δηλώσει χαρούμενος στην συνέντευξη που παραχώρησε στο metrosport.gr. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Λουτσέσκου σημειώνοντας πως τον έχει απόλυτη εμπιστοσύνη.

Αρχικά για την επιστροφή του στην ενδεκάδα και το γκολ που σημείωσε, είπε: «Είμαι χαρούμενος. Ήμουν στην αρχική ενδεκάδα, κερδίσαμε, παίξαμε καλά. Βρήκαμε τον εαυτό μας, βρήκαμε τον τρόπο. Ξέρω ότι δεν είχαμε μία ιδανική αρχή στο πρωτάθλημα αλλά θεωρώ ότι μεγαλώνουμε ως ομάδα, εξελισσόμαστε. Και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι κομμάτι αυτής της ομάδας. Είτε είμαι στον πάγκο είτε παίζω. Είμαι περήφανος που ανήκω σε αυτήν την ομάδα. Το σημαντικότερο είναι πως ο ένας βοηθάει τον άλλον».

Σημείο αναφοράς στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ και η παρουσία αρκετών Πορτογάλων: «Πολύ Πορτογαλία, σωστά; Είναι πολύ όμορφο για εμάς».

Οπως είχε σημειώσει το metrosport.gr νωρίς το μεσημέρι, ο Φιλίπε έσπευσε μετά το γκολ του να «ψάξει» τον Ντάντας στον πάγκο για να το πανηγυρίσουν μαζί καθώς ο δεύτερος είχε προβλέψει πως θα σκοράρει ο συμπαίκτης του όπως και έγινε: «Πήγα να πανηγυρίσω με τον Ντάντας. Τον ξέρω χρόνια. Και ο πανηγυρισμός μου σήμαινε πολλά, γι΄αυτό πήγα προς το μέρος του. Όταν έπαιζε βασικός εκείνος, τον υποστήριζα πάντα. Χθες βρέθηκα εγώ στην αρχική ενδεκάδα και εκείνος στον πάγκο αλλά με υποστήριξε το ίδιο θερμά. Και αυτό δείχνει και το δέσιμό μας»

Του ζητήσαμε και ένα σχόλιο για τον Λουτσέσκου: «Μου έδωσε συγχαρητήρια, ήταν πολύ χαρούμενος για εμένα και την ομάδα. Πιστεύει σε εμένα και εγώ πιστεύω στις ιδέες του, εμπιστεύομαι τον τρόπο του».

Ο ΠΑΟΚ θέλει να πάει στη διακοπή του Πρωταθλήματος με μια ακόμη νίκη αυτή τη φορά απέναντι στον ΝΠΣ: «Νομίζω ότι κάθε παιχνίδι στο πρωτάθλημα είναι δύσκολο, το γνωρίζουμε αυτό, είμαστε σε καλή κατάσταση και είμαστε ο ΠΑΟΚ, πρέπει να πηγαίνουμε πάντα για τους τρεις βαθμούς ανεξαρτήτως του τι συμβαίνει ο μόνος στόχος είναι οι τρεις βαθμοί».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.