Φιλικό στην Αυστρία: Πρώτη γεύση από Αρη! - Ωρα και κανάλι μετάδοσης

Γιώργος Στράντζαλης01 Ιουλίου 2021

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι για τη νέα σεζόν δίνει απόψε (19:00, Metropolis 95,5 – Novasports) ο Αρης στο Σοχάου απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Ο Άκης Μάντζιος θα έχει την πρώτη ευκαιρία να δει την ετοιμότητα των παικτών του σε ένα ματς βεβαίως που λογικά θα αντιμετωπίσει ως “ξεμούδιασμα” για τους Κιτρινόμαυρους, μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες προετοιμασίας.

Από την άλλη πάντως ο Έλληνας προπονητής δεν έχει την πολυτέλεια του άπλετου χρόνου, καθώς σε αυτά τα τρία φιλικά έχει προγραμματίσει ο Αρης επί αυστριακού εδάφους, μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τον β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League, οφείλει να μοντάρει το σχήμα που θα χρησιμοποιήσει και μέσω αυτών των αγώνων θα επιδιώξει να αποκτήσει η ομάδα του τον απαραίτητο αγωνιστικό ρυθμό. 

Ο Μάντζιος είναι δεδομένο πως θα δώσει χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του και στα 3-5 Πηγάδια, δείχνοντας συγχρόνως και τις πρώτες σκέψεις του για το βασικό σχήμα που θα δούμε στο Καζακστάν. Αυτό σημαίνει ότι στο αποψινό φιλικό δεν θα χρησιμοποιηθούν: ο τραυματίας Τζέγκο, ο ανέτοιμος Σάσα και ο Χαϊροβιτς. 

Ο τελευταίος έχει μόλις μία μέρα με την υπόλοιπη ομάδα, οπότε θα είναι επίφοβο να χρησιμοποιηθεί έστω και για λίγα λεπτά καθώς ακόμη είναι ανέτοιμος και προφανώς εκτός (αγωνιστικού) κλίματος. Το πιθανότερο είναι να παρατάξει στο γήπεδο τον περσινό βασικό κορμό στον οποίο στηρίχθηκε στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, στον οποίο λογικά θα στηριχθεί ενόψει του αγώνα στο Καζακστάν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.