Φιλικό με τον Ιωνικό ο Άρης!

Metrosport Team05 Ιουλίου 2022

Ο Άρης θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του στην Αυστρία με το φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη Λεμεσού την Πέμπτη 7/7, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Χερμάν Μπούργος θα δώσουν και άλλα φιλικά παιχνίδια στην Ελλάδα. 

Μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, στις 11/7, θα δώσουν φιλικό παιχνίδι και με τον Ιωνικό την Πέμπτη 14/07 στις 21:00 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ: 

«Πρωινή προπόνηση περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας μας επί αυστριακού εδάφους (ασκήσεις πρόληψης και ενδυνάμωσης, παιχνίδι κατοχής μπάλας και παιχνίδι τακτικής).

Οι Μάτεο Γκαρσία, Γιακούμπ Μπράμπετς και Κώστας Χρυσόπουλος, που είχαν τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο χθεσινό φιλικό με τη Γάνδη, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ο Πάπε Σέικ Ντιόπ έκανε θεραπεία (ο 24χρονος διεθνής Σενεγαλέζος μέσος, που έχει ένα χτύπημα στην περιοχή του αστραγάλου από το παιχνίδι με τη βέλγικη ομάδα, θα δοκιμάσει αύριο να προπονηθεί).

Αύριο, Τετάρτη, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας μας συνεχίζεται με διπλή προπόνηση (πρωί-απόγευμα).

Φιλικό με τον Ιωνικό

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη διεξαγωγή ενός ακόμη φιλικού αγώνα. Την επόμενη Πέμπτη (14/07) η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Ιωνικό στο Κλεάνθης Βικελίδης (21:00)».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.