Φιλική τριάρα για τον Μακεδονικό, αγωνία για Μπουλάτοβιτς

Δημήτρης Καλαϊτζής16 Οκτωβρίου 2022

Ο Μακεδονικός χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα επικράτησε 3-0 του Θερμαϊκού Θέρμης σε φιλικό παιχνίδι που έλαβε χώρα στο γήπεδο του Αγίου Βασιλείου. Ωστόσο, η αναμέτρηση επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Λούκα Μπουλάτοβιτς. Ο ποδοσφαιριστής των ''πρασίνων'' χτύπησε στο αριστερό του γόνατο σε μία ανύποπτη φάση και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.  

Στα του αγώνα, ο Μακεδονικός μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και άνοιξε το σκορ με τον Σιμόνι στο 9΄.  Το 2-0 ήρθε το 40ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Γαρύφαλλου, ο Τσουκάνης βρέθηκε μόνος στο ύψος του πέναλτι και εκτέλεσε εύστοχα, δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. 

Τα πάντα τελείωσαν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Γαρύφαλλος (τρίτη ασίστ στην αναμέτρηση) εκτέλεσε το κόρνερ και ο Λισγάρας με τρομερή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-0. 

Μακεδονικός (Αμανατίδης): Ιωαννίδης (46’ Γουναρίδης), Μπρατσιάνη (88’ Γιαννούσης), Λισγάρας (88’ Μπάγκολα), Σαραγιώτης (66’ Κοτταρίδης), Τσουκάνης (88’ Ρηγόπουλος), Παναγιωτούδης (66’ Λεωνιδόπουλος), Τσιλιγγίρης (80’ Γουνόπουλος), Μιλισάβλιεβιτς (88’ Τσίφτσι), Μπουλάτοβιτς (66’ Ζαννάκης), Γαρύφαλλος (66’ Σάντσεθ), Σιμόνι (80’ Ταχματζίδης) 

Θερμαϊκός Θέρμης (Καζάνας): Αβραμίδης, Κυριακίδης, Μουτζούρης, Μπέσσας, Στοΐνοβιτς, Αναστασιάδης, Σαλιάρης, Πουρνάρας, Παπαδόπουλος, Δεινόπαππας, Παπάζογλου. Αγωνίστηκαν επίσης οι: Μπαλικτσής, Τσιάτσιος, Τσιούχας, Χατζηκούρτης, Μπάρδας, Αϊδονίδης, Μετούσι, Γαβαλίδης και Αθανασιάδης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.