Φιλική οκτάρα του ΠΑΟΚ Β' επί του Καμπανιακού με χατ-τρικ Κούτσια-Μπράντονιτς

Metrosport Team26 Αυγούστου 2022

Στο τρίτο φιλικό παιχνίδι της φετινής χρονιάς ο ΠΑΟΚ Β' πήρε τη νίκη με 8-0 επί του Καμπανιακού, σε έναν αγώνα με πολλούς πρωταγωνιστές.

Ο Ουρουγουανός προπονητής παρέταξε και πάλι δύο διαφορετικές ενδεκάδες προκειμένου να δει σε συνθήκες αγώνα όλους τους παίκτες του, έχοντας μάλιστα και τρεις από την πρώτη ομάδα, με τους Χάρη Τσιγγάρα, Αντρέ Ρικάρντο και Γιώργο Κούτσια να ενισχύουν σημαντικά τον Δικέφαλο.

Οι «ασπρόμαυροι» δίχως να δυσκολευτούν επέβαλαν εξαρχής τον ρυθμό τους, με τον Γιώργο Κούτσια να βάζει τη σφραγίδα του από την αρχή στην αναμέτρηση. Ο νεαρός επιθετικός άνοιξε το σκορ για την ομάδα του με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου, για να «χτυπήσει» εκ νέου στο 23' με πλασέ έπειτα από ασίστ του Αντρέ Ρικάρντο.

Μετά από επτά λεπτά βρήκε εκ νέου τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα πετυχαίνοντας έτσι το χατ τρικ του, με τη σκυτάλη να παίρνει έπειτα ο Ρικάρντο κάνοντας το 4-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην ανάπαυλα το μόνο που άλλαξε ήταν ο πρωταγωνιστής. Ο Βλάντιμιρ Μπράντονιτς ήταν ο δεύτερος παίκτης της ομάδας που σημείωσε χατ τρικ στην αναμέτρηση, σκοράροντας εις διπλούν μέσα σε έξι λεπτά (71', 77').

Τότε ήρθε η ώρα του Βασίλη Γκορτεζιάνι να βάλει το... λιθαράκι του, κάνοντας το 7-0, με τον Βόσνιο να επιστρέφει για να κλείσει το χατ τρικ του διαμορφώνοντας το τελικό 8-0!

Πλέον για τον ΠΑΟΚ Β' ακολουθεί το ματς στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό στις 28.08, αυτό στη Σουρωτή με τη Βέροια την 01.09, με τον Πανσερραϊκό και πάλι στις 04.09 και με τον Μακεδονικό στις 17.09 στο γήπεδο του Μακεδονικού.

Στο πρώτο ημίχρονο για τον ΠΑΟΚ Β' έπαιξαν οι: Ταλιχμανίδης, Μελετίδης, Ζήλο, Μανολιούδης, Σελιμάι, Ρουμιάντσεβ, Τσιγγάρας, Χατζηστραβός, Ρικάρντο, Σπυρίδης, Κούτσιας.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Τσιοπτσής, Τσοπούρογλου, Κιτσάκης, Δαρέλας, Φασίδης, Τζούντε, Κουτεντάκης, Κουλούρης, Γιαξής, Γκορντετζιάνι και Μπράντονιτς.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.