Φιλική νίκη του Ηρακλή κόντρα στον Μακεδονικό

Δημήτρης Καλαϊτζής21 Σεπτεμβρίου 2022

Ένα τέρμα του Πατράλη ήταν αρκετό, ώστε ο Ηρακλής να επικρατήσει 1-0 του μαχητικού Μακεδονικού, σε φιλικό παιχνίδι που έλαβε χώρα στο Καυτανζόγλειο. 

Η πρώτη μεγάλη φάση στο παιχνίδι ανήκε στον Μακεδονικό, όταν ο Μιλισάβλιεβιτς επιχείρησε ένα μακρικό σουτ, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, καθώς βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι στο 13΄.  

Ο Ηρακλής ισορρόπησε σιγά σιγά και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Τόμας από τα δεξιά, ο Μελούνοβιτς έστρωσε την μπάλα με το κεφάλι στον Πατράλη, ο οποίος με γυριστό σουτ νίκησε τον Ιωαννίδη, βάζοντας σε θέση οδηγού την ομάδα του.

Η τελευταία αξιοσημείωτη φάση του πρώτου μέρους αφορούσε και πάλι τον Ηρακλή, με τον Γιουμπιτάνα να μην μπορεί να νικήσει τον Ιωαννίδη. 

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Γιώργος Αμανατίδης πραγματοποίησε έξι αλλαγές και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Μακεδονικός να αποκτήσει φρεσκάδα και να ελέγξει περισσότερο το παιχνίδι. 

Άτυχη συγκυρία για τους «πρασίνους» ο τραυματισμός του Σιμόνι στο κεφάλι, με τον Αλβανό επιθετικό να αποσύρεται μόλις 16 λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι.

Η πίεση των φιλοξενούμενων δεν μετουσιώθηκε σε γκολ και μοιραία έχασαν το παιχνίδι και πλέον κοιτούν το επόμενο με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας.


Ηρακλής (Κώστας Γεωργιάδης): Βελλίδης (80′ Παλαβράκης), Πανάγου (84′ Μπαλικτσής), Βιτλής (Σενγκιέγκης), Κωστούλας (84′ Σιούτας), Παπαστεριανός Α., Πατράλης, Δόρης (60′ Νταμιάν Σίλβα),Τόμας (75′ Τόσκα), Γιουμπιτάνα (75′ Δοϊρανλής), Μελούνοβιτς (60′ Άλεξιτς), Μανουσάκης (75′ Κουντουριώτης),

Μακεδονικός (Γιώργος Αμανατίδης): Ιωαννίδης (46’ Γουναρίδης), Μπρατσιάνι (46’ Χασάνογλου), Κοτταρίδης (46’ Σαραγιώτης), Λισγάρας (77’ Γιαννούσης), Τσουκάνης, Παναγιωτούδης (46’ Λεωνιδόπουλος), Γαρύφαλλος (77’ Γουνόπουλος), Μπουλάτοβιτς (81’ Γρηγοριάδης), Μιλισάβλιεβιτς (77’ Ανθουλάκης), Ζαννάκης (46’ Σάντσεθ), Σαραντίδης (46’ Σιμόνι, 61’ Ταχματζίδης).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.