Φιλική ήττα για τον Ολυμπιακό

Δημήτρης Καλαϊτζής01 Ιουλίου 2022

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-1 από την Αρμίνια Μπίλεφελντ, η οποία κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες των παικτών του Μαρτίνς. Επόμενο φιλικό για τους Πειραιώτες αύριο (2/7, 16:30) κόντρα στην Σάλτσμπουργκ.

Στα του αγώνα, η Αρμίνια πήρε το προβάδισμα μόλις στο όγδοο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Κλος εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες και με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κρίστινσον για το 1-0.

Στο 23ο λεπτό πιάστηκε ξανά στον ύπνο η άμυνα των «ερυθρολεύκων» και ο Κλος πέτυχε ένα υπέροχο γκολ με μονοκόμματο σουτ, δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Η απάντηση από τον Ολυμπιακό ήρθε στο 35ο λεπτό, όταν ο Βαλμπουενά εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και ο Τικίνιο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καπίνο, μειώνοντας σε 2-1.

Ο Καμαρά δεν μπόρεσε να σκοράρει και στο 88΄ ο Ζακ έστειλε για τρίτη φορά την μπάλα στα δίχτυα των Πειραιωτών, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1. 

Οι συνθέσεις:

Αρμίνια Μπίλεφελντ: Καπίνο, Μπέλο, Χούσινγκ, Κίος, Οκουγκάβα, Ντε Μεδίνα, Πριέτι, Σίντλερ, Σέρα, Ανδράδε, Ρζατκόβσκι 

Ολυμπιακός: Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Μπα, Παπαδόπουλος, Κούτρης (41' Μπαγκαλιάνης), Μπουχαλάκης, Κούντε (64' Μ. Καμαρά), Φαντιγκά (64, Καρβάλιο), Βαλμπουενά (64' Ζινκερνάγκελ), Τικίνιο (64' Αμπουμπακάρ)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.