Φιλική ισοπαλία για Μακεδονικό στον Σοχό

Αχίλλειος Έξαρχος19 Σεπτεμβρίου 2020

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Εθνικός Σοχού και Μακεδονικός σε δυνατό φιλικό τεστ που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (19/9) το απόγευμα στο γήπεδο του Σοχού.

Και τα δύο γκολ σημειώθηκαν στο α’ ημίχρονο σε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν που έδωσε την ευκαιρία στους δύο προπονητές να βγάλουν τα δικά τους χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος στις 11 Οκτωβρίου.

Ο Μακεδονικός προηγήθηκε στο 23’ με πέναλτι του Καράμπελα, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 33’ με κεφαλιά του Ιωαννίδη Κ.. Έλειψαν οι Τσουκάνης και Καστριτσέας για τους «πράσινους» του Ανδρέα Παντζιαρά, οι οποίοι θα δώσουν το επόμενο φιλικό τεστ το Σάββατο (26/9) εκτός έδρας απέναντι στην Καλλικράτεια.

Από την πλευρά του, ο Εθνικός Σοχού θα δώσει το επόμενο φιλικό του, επίσης το Σάββατο (26/9) εντός έδρας κόντρα στον Μ. Αλέξανδρο Ορφανίου.

Οι συνθέσεις:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΟΧΟΥ (Παγώνης): Καραβελίδης, Μπατσαράς, Ραφαελίδης, Σάββας, Ιωαννίδης Κ., Στεφανίδης, Καραμπατάκης, Αχαλινόπουλος, Ιωαννίδης Στ., Ταχματζίδης, Βουτσάς. Έπαιξαν και οι Κουγιουμτζόγλου, Σαββατιανός, Ρανδζής, Κουτσικοβαγγέλης, Φούσκας, Κουκουρίγκος.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Παντζιαράς:) Γρηγοριάδης, Καραμπάς, Κρίτσιανης, Γουνόπουλος, Τζελίδης, Πολυζωίδης, Τούλης, Καράμπελας, Νικολαΐδης, Μαυρομάτης, Ζαννάκης. Έπαιξαν και οι Γάκης, Ανδρεάδης, Τούλας, Δοϊρανλής, Σαββίδης, Τσιάκαλος, Σιαγλής.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.