Φεστιβάλ αλμάτων στους Αμπελόκηπους

Metrosport Team22 Φεβρουαρίου 2020

Ο Α.Σ ΠΑΟΚ τιμά τον μεγάλο αθλητή του άλματος επί κοντώ του Ηρακλή, Βαγγέλη Κουρκουτίδη, με μίτινγκ αλμάτων, αφιερωμένο στη μνήμη του. Ο Κουρκουτίδης που απεβίωσε τον Δεκέμβριο του 2015 ήταν μία ξεχωριστή μορφή του στίβου.

Το μίτινγκ θα γίνει το Σάββατο στο Κλειστό των Αμπελοκήπων, “Αναστασία Κελεσίδου” και θα αρχίσει στις 10.30 π.μ. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται όλα τα αγώνισμα των αλμάτων και δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες όλων των κατηγοριών. Συγκεκριμένα περιλαμβάνονται τα παρακάτω αγωνίσματα: Επί κοντώ Ανδρών-Γυναικών: Κ16, Κ18,Κ20.

Υψος Ανδρών- Γυναικών Κ18. Μήκος Ανδρών-Γυναικών, Τριπλούν Ανδρών- Γυναικών, Τετραπλούν Ανδρών-Γυναικών Κ16. Στους αγώνες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να συμμετάσχουν στο άλμα σε ύψος ο Μέρλος του “ΕΡΜΗ 1877” και η Παναγιώτα Δόση του “Ελευθέριου Βενιζέλου”. Στο άλμα τριπλούν ο Μπόφτσης του Γ.Σ Ηρακλής Θεσσαλονίκης και ο Μακρής του Α.Σ ΠΑΟΚ. Στο άλμα σε μήκος η Γκόγκα, μέλος της προεθνικής ομάδας Κ18 για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ιδιαίτερες συμμετοχές προβλέπονται στο άλμα επί κοντώ με τους: Αντώνη Σάντα του “Α.Ο Φιλοθέης” που ήταν 5ος στους πανευρωπαϊκούς αγώνες Κ20, Γιάννη Ρίζο του Α.Σ. Αρης Θεσσαλονίκης 1ος Βαλκανιονίκης Κ20, Εύα Κοτσαχείλη του Γ.Σ. Πανιώνιος 1η Βαλκανιονίκης Κ20, Αικατερίνη Λίμου του ΑΠΣ Πυγμή Ευόσμου, μέλος της προεθνικής ομάδας Κ18 για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, η Παναγιώτου Εβίνα του Α.Σ ΠΑΟΚ 3η καλύτερη επίδοση στον κόσμο στην ηλικία των 14 ετών και ο Στέφανος Τσολακίδης από τον ίδιο σύλλογο, πανελληνιονίκης και διεκδικητής θέσης στην ομάδα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.