Φέστα: «Μπορεί το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ - Χρειάζεται εναλλακτική πίσω από τον Ολιβέιρα»

Metrosport Team27 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Τζιανλούκα Φέστα, με τον πρώην προπονητή της Λαμίας να μιλάει αναφορικά με την επικείμενη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον σύλλογο της Φθιώτιδας στη φάση των «4» του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά και τους ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων» που διακρίνει όπως και την... υποψηφιότητα του ΠΑΟΚ για τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Αρχικά ανέφερε για την αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ ΠΑΟΚ και Λαμίας, ανέφερε: «Όταν παίζεις απέναντι στον ΠΑΟΚ τα παιχνίδια είναι δύσκολα, γιατί υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων, με την Λαμία να έχει αποκτήσει κάποιους ποδοσφαιριστές αλλά ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, ωστόσο στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις»

Για τον Δικέφαλο, σημείωσε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που αυτή τη στιγμή παλεύει για τον τίτλο του πρωταθλήματος, στην αρχή ήταν μόνος του ο Παναθηναϊκός, αλλά τώρα μπήκαν στην εξίσωση και ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό όπως και η ΑΕΚ, ενώ έχει επίσης ένας πολύ καλό προπονητή».

Για τους παίκτες που ξεχωρίζει: «Όπως εγώ ήμουν στόπερ, θα έλεγα πως ο αγαπημένος μου παίκτης του ΠΑΟΚ είναι ο Ίνγκανσον, πρόκειται για έναν πολύ καλό κεντρικό αμυντικό. Επίσης, ο Ολιβέιρα είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, αυτό είναι δεδομένο, αλλά για ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται να υπάρχει και μία εναλλακτική με διαφορετικά χαρακτηριστικά για να δίνουν επιπλέον λύσεις στον προπονητή, ωστόσο αυτή τη δεδομένη χρονική δεν είναι εύκολο να βρεις αυτόν τον παίκτη και θα χρειαστεί να καταβάλεις περισσότερα χρήματα».

Ενώ για το μέλλον του, ανέφερε: «Εγώ περιμένω μία καλή ευκαιρία για να παραμείνω στην Ελλάδα και στο ελληνικό πρωτάθλημα, παρά το γεγονός πως παίρνονται βιαστικές αποφάσεις και δεν δίνουν χρόνο στον προπονητή να δουλέψει αυτά που θέλει ο ίδιος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.