Φερνάντο Σάντος: «Αν δεν πάμε Μουντιάλ θα φύγω»

Δημήτρης Καλαϊτζής18 Νοεμβρίου 2021

Η Πορτογαλία υπέστη-ήττα μαχαιριά από τη Σερβία (1-2), με αποτέλεσμα να χάσει το απευθείας εισιτήριο για το Μουντιάλ του Κατάρ και πλέον θα το ψάξει μέσα από τα μπαράζ. 

Ο Φερνάντο Σάντος έριξε τη...βόμβα, καθώς υποστήριξε πως θα αποχωρήσει από τον πάγκο της εθνικής Πορτογαλίας, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να βρεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο. 

«Αν δεν περάσουμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, θα αποχωρήσω. Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε αν συμβεί αυτό. Αλλά δεν θα συμβεί. Έχω δώσει αυτή την υπόσχεση στον πρόεδρο. Όσο πετυχαίνουμε τους στόχους μας, θα πορευόμαστε παρέα. Όχι λόγω της συμπάθειάς μας ή της φιλίας μας. Οι προσωπικές μας σχέσεις δεν μετράνε. Όταν τελείωσε το παιχνίδι, η απογοήτευση ήταν έντονη. Είχα φίλους που έκλαψαν. 

Αν ήταν για τους Πορτογάλους φιλάθλους σκληρό, φανταστείτε για τους παίκτες και το επιτελείο. Οι παίκτες ήταν στο έδαφος με κατεβασμένα τα κεφάλια. Μπήκα στο γήπεδο για να στηρίξω και να παρηγορήσω τους ποδοσφαιριστές μου, αυτή είναι δουλειά μου. 

Πέρασα από τον Κριστιάνο που έλεγε σε ένα παίκτη της Σερβίας: ‘Δεν θα γελούσες αν το γκολ που έβαλα στο πρώτο παιχνίδι δεν είχε ακυρωθεί’. Του είπα απλά να ηρεμήσει. Αν έχετε αμφιβολίες ρωτήστε τον Ρονάλντο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.