Φερνάντες: «Να πάνε να γαμ@@@@ουν, μας έβαλαν Αργεντινό διαιτητή»

Metrosport Team10 Δεκεμβρίου 2022

Έξαλλος με τα σφυρίγματα του διαιτητή της αναμέτρησης με τον Μαρόκο εμφανίστηκε ο Μπρούνο Φερνάντες μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στο Κατάρ.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός άφησε αιχμές για τη διαιτησία ενώ εξέφρασε την απορία του για τη μη παρουσία Πορτογάλου διαιτητή στη διοργάνωση. Επιπλέον, αναφέρθηκε σε ένα πέναλτι που δε δόθηκε υπέρ του τονίζοντας ότι ευνοήθηκε το Μαρόκο. 

«Μην με αγγίζετε, θα πω αυτό που είναι να πω και να πάνε να γ@@@@@@ μετά. Είναι πολύ παράξενο που σφυρίζει διαιτητής που η εθνική ομάδα της χώρας του συνεχίζει στο τουρνουά και αντίθετα δεν υπάρχει Πορτογάλος. Οι Πορτογάλοι διαιτητές σφυρίζουν στο Champions League και είναι υψηλού επιπέδου, για να βρίσκονται σε αυτό το τουρνουά. Αυτός που μας σφύριξε δεν είναι συνηθισμένος σε τέτοιου είδους παιχνίδια, με τέτοιο ρυθμό.

Έγειρε ξεκάθαρα το ματς υπέρ των αντιπάλων μας. Στο πρώτο μέρος υπάρχει καθαρό πέναλτι εις βάρος μου. Είμαι μόνος και δεν θα επιτρέψω ποτέ στον εαυτό μου να πέσει στην περιοχή όταν είμαι μόνος μπροστά. Μπορούσα να κάνω το σουτ στον τερματοφύλακα», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.