Φέργκιουσον για Ρονάλντο: «Δεν μπορώ να τον δω να παίζει στη Σίτι»

Metrosport Team13 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Σερ Άλεξ Φέρκιουσον τοποθετήθηκε για τον ερχομό του Κριστιάνο Ρονάλντο  στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λέγοντας ότι δεν θα μπορούσε να τον δει με την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο CR7 επέστρεψε για τα καλά στους «Red Devils», πετυχαίνοντας δύο από τα τέσσερα τέρματα στη νίκη της ομάδας του επί της Νιουκάστλ. Ο Κριστιάνο ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, τραβώντας όλα τα βλέμματα επάνω του.

Ο πρώην προπονητής του Πορτογάλου σταρ, Σερ Άλεξ Φέρκιουσουν, ο οποίος έβαλε το «λιθαράκι» του για να έρθει στην Γιουναϊτεντ, μίλησε στο «Viaplay» για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, εκφράζοντας την ανακούφιση του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σερ Άλεξ:

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένος όσο και οι υπόλοιποι οπαδοί της Γιουνάιτεντ, για την επιστροφή του Ρονάλντο. Πολλοί άνθρωποι έπαιξαν το ρόλο τους για την επιστροφή του Ρονάλντο. 

Προσωπικά, συνέβαλα γνωρίζοντας ότι ο Κριστιάνο ήθελε πραγματικά να επιστρέψει. Και αυτό ήταν σημαντικό. Λειτούργησε πολύ καλά. Δεν θα έλεγα ότι είναι συναισθηματικό, αλλά είναι σίγουρα συναρπαστικό και επίσης νιώθω ανακούφιση. Μεγάλη ανακούφιση. Δεν μπορούσα να τον φανταστώ να παίζει στη Μάντσεστερ Σίτι. Μίλησα και με τους Γκλέιζερς κι έτσι ολοκληρώθηκε η επιστροφή του».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.