Φερέιρα: «Με ποια λογική μας έβαλαν να παίξουμε το Σάββατο;»

Metrosport Team15 Φεβρουαρίου 2020

Δικαιολογημένα παράπονα για τον ορισμό του αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛ σήμερα Σάββατο (15/2) εξέφρασε ο Αμπέλ Φερέιρα. Ο προπονητής του Δικεφάλου τοποθετήθηκε στο PAOK TV για την αναμέτρηση και υποστήριξε πως είναι άνευ λογικής ο ορισμός του αγώνα το Σάββατο (15/2) με δεδομένο πως η ομάδα του προέρχεται από αγωνιστική υποχρέωση την περασμένη Τετάρτη (12/2) για τον θεσμό του Κυπέλλου.

«Θα προτιμούσαμε να έχουμε ακόμη μια μέρα για την αποκατάσταση των παικτών, αφού δεν έχουμε καν συμπληρώσει 72 ώρες από τον τελευταίο μας αγώνα, που είναι μίνιμουμ το 100% για την αποκατάσταση. Δεν καταλαβαίνω ποιος και με ποια λογική μας έβαλε να παίξουμε το Σάββατο και όχι Κυριακή όπως κάλλιστα μπορούσε να γίνει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος αναφερθείς στα δεδομένα του αγώνα, σημείωσε:

«Θα πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι να έχουμε έτοιμους τους παίκτες να προετοιμάσουμε τον αγώνα που θα είναι δύσκολος, σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο σε μια δύσκολη ατμόσφαιρα, με μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Εμείς πρέπει να συνειδητοποιήσουμε τις δυσκολίες και να παραμείνουμε πιστοί στην αγωνισιτκή μας ταυτότητα. Πρέπει να μπούμε δυνατά και να επιβληθούμε γιατί έχουμε μόνο στόχο τη νίκη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.