Φερέιρα-αρχηγοί: «Γίναμε προβλέψιμοι, να αλλάξουμε!»

Κώστας Πετρωτός05 Φεβρουαρίου 2020

Πριν από την έναρξη της χθεσινής προπόνησης ο Αμπέλ Φερέιρα, συναντήθηκε με τους αρχηγούς της ομάδας. Συζήτησαν για αρκετή ώρα, για θέματα τακτικής, για τον τρόπο που πρέπει να παίξει η ομάδα στο παιχνίδι και πως θα ανασυνταχθεί για να διεκδικήσει την νίκη.

 Ο Φερέιρα ζήτησε από τους παίκτες του, να βγάλουν αντίδραση, να έχουν την κατοχή της μπάλας και να κάνουν το δημιουργικό τους παιχνίδι, προκειμένου να μην επιτρέψουν στον Παναθηναϊκό να κάνει φάσεις. Τους συνέστησε (και αυτό το μήνυμα μεταφέρθηκε σε όλη την ομάδα) να είναι προσεκτικοί, να αποφύγουν τα ατομικά λάθη που κόστισαν στο ΟΑΚΑ για να μην δώσουν το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να δημιουργήσει φάσεις και επικίνδυνες καταστάσεις.

 Μεταξύ του προπονητή και των παικτών έγιναν συζητήσεις για την εικόνα της ομάδας, τονίστηκε πως η ομάδα έγινε προβλέψιμη και για αυτό τον λόγο πρέπει να γίνουν κινήσεις που θα αιφνιδιάσουν τον αντίπαλο.

 Η συζήτηση του Φερέιρα με τους αρχηγούς, έγινε στο πλαίσιο της ενισχυμένης παρουσίας του ΠΑΟΚ για να αφοπλίσει τον Παναθηναϊκό και να κερδίσει το παιχνίδι με σκορ πρόκρισης.

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.