Φεράρι: «Φοβερός παίκτης ο Φερνάντες, μπορεί να αντέξει την πίεση - Ξέρει ο Κρέσπο τι να του πει για τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team25 Αυγούστου 2022

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και το γεγονός ότι δεν προχώρησε η μεταγραφή του στον Δικέφαλο, η πρόκληση της Κύπρου και ο ΑΠΟΕΛ, αλλά και για την πρόταση του Δικεφάλου για τον πρώην συμπαίκτη του στον Βόλο, Πάολο Φερνάντες, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», ο πρώην παίκτης του ΝΠΣ Βόλου και νυν του ΑΠΟΕΛ, Φράνκο Φεράρι.


«Έχω προσαρμοστεί στην Κύπρο, βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΑΠΟΕΛ που έχει καταπληκτικό γήπεδο και εγκαταστάσεις και τρελούς οπαδούς», ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο για να προσθέσει: «Υπήρχε ενδιαφέρον εκείνη την περίοδο για μένα από άλλες ομάδες στην Ελλάδα, όμως δεν μπορούσα να πάω γιατί είχα συμβόλαιο με τον Βόλο. 

Περίμενα την μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα μου και αυτή ήρθε με τον ΑΠΟΕΛ και θέλω να την αξιοποιήσω. Είναι εύκολο να χάσεις το μυαλό σου όταν έχεις προτάσεις από μεγάλες ομάδες αλλά είχα την εμπειρία να διαχειριστώ το ενδιαφέρον τόσο του ΠΑΟΚ, όσο και του Παναθηναϊκού. Δεν ξέρω τι έγινε και δεν προχώρησε η μεταγραφή, δεν ήταν στο δικό μου χέρι. Δεν είχα άλλη επιλογή, το άφησα πίσω μου και πήρα την ευκαιρία στον ΑΠΟΕΛ. Εγώ θέλω να κάνω τη δουλειά μου. Τώρα είμαι σε ένα φοβερό Πρωτάθλημα και σε μία φοβερή ομάδα και επικεντρώνομαι μόνο σε αυτό».

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Φερνάντες:

«Έχουμε φοβερές σχέσεις. Είναι τρομερός ποδοσφαιριστής και έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Ασφαλώς και μπορεί να αντέξει την πίεση σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Έχει φοβερή ποιότητα ως παίκτης και είναι από τους καλύτερους που έχω συνυπάρξει. 

Ο Κρέσπο θα ξέρει καλύτερα από μένα για να του πει πράγματα για τον ΠΑΟΚ. Ο Κρέσπο είναι καταπληκτικό παιδί όπως και ο Βιγιαφάνες και έχουμε φοβερές σχέσεις. Ο Φερνάντες παίζει δεξιά και ως δεκάρι, αλλά του αρέσει να αγωνίζεται δεξιά και να συγκλίνει στον άξονα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.