Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός: Μεγάλο τεστ για το τριφύλλι στην Πόλη

Metrosport Team18 Νοεμβρίου 2022

Ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολο ματς στην Κωνσταντινούπολη απόψε καθώς φιλοξενείται στην Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής στην Euroleague (19:45, Novasports Prime). 

Το σύνολο του Ντέγιαν Ράντονιτς πανηγύρισε μία εύκολη νίκη την προηγούμενη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Μπασκόνια, επικρατώντας με σκορ 98-83.

Στόχος του τριφυλλιού είναι να καταφέρει να σπάσει το αήττητο της έδρας της Φενέρ αλλά και να κάνει δύο συνεχόμενες νίκες στην Ευρώπη, κάτι που έχει να κάνει από τον περασμένο Φεβρουάριο. 

Εμβαθύνοντας στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, ο Ντέρικ Ουίλιαμς θα επιστρέψει στην έδρα που υπηρετούσε την περασμένη χρονιά ενώ οι «πράσινοι» καλούνται να δείξουν προσοχή απέναντι σε έναν παλιό τους γνώριμο, τον Νικ Καλάθη, που έχει αναλάβει χρέη ενορχηστρωτή στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης από την φετινή χρονιά. 

Η Φενέρ από την μεριά της προέρχεται από νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα(93-79), βελτιώνοντας το σκορ της στο 6-1. Η μόνη ήττα της ήταν στην Βαρκελώνη απέναντι στη Μπαρτσελόνα την 6η αγωνιστική. 

Aναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα και οι μεταδόσεις των καναλιών Novasports:

19:45 Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός
Novasports Prime

20:00 Ζάλγκιρις Κάουνας – Αρμάνι Μιλάνο
Novasports4HD

20:00 Μονακό – Μπασκόνια
ΝovasportsStart

21:30 Παρτίζαν – Μακάμπι Τελ Αβίβ
Novasports5HD



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.