Φενέρμπαχτσε: Αποχωρούν έξι ξένοι σταρ εάν υποβιβαστεί

Metrosport Team22 Μαρτίου 2024

Ντόμινο εξελίξεων είναι πιθανόν να σηματοδοτήσουν στη Φενέρμπαχτσε τα επεισόδια που έγιναν στην Τραπεζούντα μετά το παιχνίδι με την Τράμπζονσπορ καθώς εφόσον τα «καναρίνια» υποβιβαστούν, έξι από τους ξένους σταρ της θα αποχωρήσουν.

Πρόκειται για τους Λιβάκοβιτς, Τζικού, Οουστερβόλντε, Οσαγί, Φρεντ και Σιμάνσκι. Μετά τις σκέψεις της Φενέρ για απόσυρσή της από το πρωτάθλημα της Τουρκίας εάν η ομοσπονδία αποφασίσει να τιμωρήσει τους ποδοσφαιριστές της για όσα έγιναν στην Τραπεζούντα και ο σύλλογος υποβιβαστεί, οι ατζέντηδες των ποδοσφαιριστών βομβάρδισαν τη διοίκηση με τηλεφωνήματα, ξεκαθαρίζοντας πως αν συμβεί κάτι τέτοιο, οι πελάτες τους θα αποτελέσουν παρελθόν.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό μάλιστα θα «παίξει» και το ότι στην δεύτερη κατηγορία υπάρχει συγκεκριμένο όριο ποδοσφαιριστών, όσον αφορά τους ξένους παίκτες.

Η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε αναμένεται να λάβει την οριστική απόφαση μέσα στις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα στις 2 Απριλίου.

Φοβάται τη δίωξη και δεν επιστρέφει στην Τουρκία o Οουστερβόλντε

Στο μεταξύ, ο Τζέιντεν Οουστερβόλντε βρίσκεται στην Ολλανδία και δεν επιστρέφει στην Τουρκία φοβούμενος το ενδεχόμενο να του ασκηθεί δίωξη επειδή χτύπησε οπαδό της Τράμπζονσπορ.

Ο 22χρονος δεξιός μπακ κλώτσησε στο κεφάλι τον οπαδό των γηπεδούχχων που είχε εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του αγώνα και στη συνέχεια πανικοβλήθηκε με όσα άκουσε στις ειδήσεις περί κινδύνου δίωξης.

Έτσι ο Οουστερβόλντε ταξίδεψε στην πατρίδα του και επισκέφτηκε τα γραφεία της FIFPro, όπου ζήτησε υποστήριξη σε περίπτωση που αντιμετωπίσει δικαστικές περιπέτειες αναφορικά με τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι της Τραπεζούντας.

Η FIFPro έστειλε μέλος της νομικής της υπηρεσίας στην Κωνσταντινούπολη για να διερευνήσει την υπόθεση. Εκείνος ενημέρωσε τον ποδοσφαιριστή για τη σοβαρότητα της κατάστασης, του τόνισε ότι δεν αποκλείεται να του ασκηθεί ποινική δίωξη και τον συμβούλεψε να βρει έναν καλό δικηγόρο!

Ο Οουστερβόλντε πανικοβλήθηκε και επικοινώνησε με τη διοίκηση της Φενέρμπαχτσε και τους μετέφερε όσα του είπε ο Ολλανδός δικηγόρος, ζητώντας στήριξη. Οι νομικοί της τουρκικής ομάδας πάντως τον καθησύχασαν πως δεν έχει τίποτα να φοβηθεί και πως δεν υπάρχει περίπτωση να διωχθεί ποινικά.

Προς το παρόν, ο 22χρονος μπακ δεν πείστηκε από τις διαβεβαιώσεις της διοίκησης της Φενέρ και είπε στους ανθρώπους της ότι δεν θέλει να επιστρέψει ακόμα στην Τουρκία και θέλει να παρακολουθήσει τις εξελίξεις από μακριά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.