Favori & Outsider: Το Νο1 φαβορί στο 3.60!

Θανάσης Κυλώνης29 Αυγούστου 2020

H Λουντογκόρετς μας χάλασε μια ωραιότατη τετράδα την Τετάρτη, που είχε ξεκινήσει με την κόντρα της Αλκμααρ και τα διπλά των Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μόλντε. Αφήνουμε πίσω μας τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του μεσοβδόμαδου και πάμε να ρίξουμε μια ματιά σε κάποια από τα πρωταθλήματα που έχουν ξεκινήσει.

Οι Γάλλοι επέστρεψαν στα γήπεδα την περασμένη εβδομάδα μετά από πολύμηνη αποχή λόγω Covid-19, κάτι που δεν φάνηκε πάντως να τους επηρεάζει βλέποντας τα αποτελέσματα της πρεμιέρας στη Ligue 1. Τέσσερα παιχνίδια έγιναν την Κυριακή, όλα ήρθαν Οver, τα 3/4 μάλιστα ξέφυγαν στο Over 3,5.

Ξεκάθαρη επιλογή σημείου σαν τον άσο της Νις δεν έχω αυτή τη βδομάδα, γι’ αυτό και στράφηκα στα γκολ. Τόσο στο σημερινό Ρεν - Μονπελιέ, όσο και στο αυριανό Μετς – Μονακό έχουμε δεδομένα για να δούμε μεγάλα σκορ και τα over πληρώνουν πολύ καλά, πάνω από 2.00. Η Ρεν φέτος θα παίζει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ γι’ αυτό και διατήρησε τον κορμό της ενώ ενισχύθηκε και μεταγραφικά, στην πρεμιέρα πήρε παλικαρίσιο 1-1 στη δύσκολη έδρα της Λιλ, σκόραρε σε όλα της τα δυνατά φιλικά προετοιμασίας, κάτι που έκανε και η Μονπελιέ, η οποία δεν αγωνίστηκε λόγω κρουσμάτων στην πρεμιέρα. Διατήρησε πάντως κι αυτή την εξαιρετική μεσοεπιθετική της γραμμή. Το G/G αγγίζει το 2.10, το Over το 2.35, διαλέγετε και παίρνετε. Και η Μετς είχε ρεπό στην πρεμιέρα, αν κρίνουμε πάντως από τα δυνατά φιλικά που έπαιξε σκοράροντας σε όλα, θα προβάλει αντίσταση στη Μονακό του Κόβατς, που βρέθηκε να χάνει 0-2 από τη Ρεμς προτού ισοφαρίσει σε 2-2.

Η Ligue 2 είναι άλλη περίπτωση, στην πρεμιέρα της είχαμε 10/10 No Goal και 8/10 Under, ούτως ή άλλως μιλάμε για μια… τρελή κατηγορία. Ενδεικτικό αυτού το ότι σχεδόν όλα τα φαβορί για άνοδο έχασαν το περασμένο Σ/Κ, με πρώτη και καλύτερη την Τουλούζ του Ευθύμη Κουλούρη, που έπεσε θύμα έκπληξης κόντρα στη νεοφώτιστη Δουνκέρκη. Αυτό φυσικά δεν ακυρώνει την ποιότητα του υλικού της (υψηλότερο μπάτζετ της κατηγορίας και Νο1 φαβορί για άνοδο) κι απ’ την στιγμή που το διπλό της στη μέτρια Γκρενόμπλ πληρώνει μέχρι και 3.60, θα το ρισκάρω, έστω και με Draw No Bet.

Στο Βέλγιο, ένα πρωτάθλημα που παραδοσιακά έχει πολλά γκολ, δύο Over αξίζουν βάσει απόδοσης. Το 1.80+ στο σημερινό Μπέβερεν - Λέουβεν, με τη Μπέβερεν να μετρά 3/3 Over & G/G και τη Λέουβεν 3/3 G/G, αλλά και το 1.90+ στο αυριανό Γκενκ - Κλαμπ Μπριζ, ένα από τα παραδοσιακά ντέρμπι της χώρας ανάμεσα στις δύο τελευταίες πρωταθλήτριες, που ψάχνουν ένα ξέσπασμα μετά το νωχελικό τους ξεκίνημα.

Από Ρωσία τέλος, κράτησα τον άσο της Ρουμπίν Καζάν που πήρε τα πάνω της με δυο κολλητές σπουδαίες νίκες και έχει τον ιδανικό αντίπαλο για να τις τριτώσει. Την ανίσχυρη Ταμπόβ, η οποία μετρά ήδη 4 ήττες σε 5 ματς. Η Ρουμπίν σκόραρε 2+ γκολ και στα 3 τελευταία παιχνίδια της, μαζί με over 1,5 ο άσος ανεβαίνει από το 1.70 στο 2.00.

ΤΡΙΑΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
ΡΕΝ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ G/G
ΓΚΡΕΝΟΜΠΛ – ΤΟΥΛΟΥΖ 2 DNB
ΜΠΕΒΕΡΕΝ – ΛΕΟΥΒΕΝ Over

ΤΡΙΑΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΓΚΕΝΚ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ Over

ΜΕΤΣ – ΜΟΝΑΚΟ Over
ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ – ΤΑΜΠΟΒ 1


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.