Κυλώνης: Πάντα θα είναι ντέρμπι

Θανάσης Κυλώνης11 Απριλίου 2021

Χθες είχαμε το clasico της Ισπανίας, σήμερα έχουμε clasico στην Ελλάδα…

Σε ό,τι κατάσταση κι αν βρίσκεται ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια, οι αναμετρήσεις του με τον Ολυμπιακό δεν παύουν να είναι ντέρμπι, όπως φάνηκε και στο παιχνίδι της Λεωφόρου, όπου το «τριφύλλι» έσπασε το αήττητο σερί των πρωταθλητών. Για το γόητρο θα παίξουν κυρίως οι Πειραιώτες έχοντας εξασφαλίσει τον τίτλο, δυνατά στη μάχη της Ευρώπης μπήκαν πλέον οι «πράσινοι», κρατάω το καλοπληρωμένο g/g (2.10) στο «Καραϊσκάκη» και δεν μπλέκω με σημείο. Στα υπόψιν και ο άσος του Αρη στο 2.15, αφού η ΑΕΚ δείχνει σημάδια διάλυσης μετά και το γκολ-μαχαιριά του Μουργκ στον ημιτελικό της Τετάρτης. Πολύ χαμηλό το διπλό του ΠΑΟΚ στο 1.75, αφενός γιατί η εικόνα του παραμένει κακή, αφετέρου γιατί ο Αστέρας στην Τρίπολη είναι πάντα ιδιαίτερα ανταγωνιστικός.

Στη Γαλλία, πιθανά βάσει στατιστικών και καλοπληρωμένα τα g/g και over στο Λανς-Λοριάν, αρκετά βολικό και καλοπληρωμένο Χ το Σεντ Ετιέν-Μπορντό, δυο ισόβαθμες ομάδες που δεν θα χαλαστούν ιδιαίτερα αν μοιραστούν από έναν βαθμό, ειδικά αν έχει χάσει νωρίτερα η Ναντ στη Ρεν, που είναι και το πιθανότερο σενάριο.

Στην Ισπανία, επιλογή μονόπλευρου κινήτρου ο άσος της Βαγιαδολίδ στο 2.10+. Η Γρανάδα δεν κυνηγά τίποτα στο πρωτάθλημα και είναι ανάμεσα στα δυο σημαντικότερα ματς της ιστορίας της με τη Γιουνάιτεντ. Κρατάω και το δίφραγκο g/g στο Μπέτις-Ατλέτικο, με τους «πράσινους» της Σεβίλλης να σκοράρουν σταθερά και την πρωτοπόρο να ψάχνει μια αντίδραση. Τιμωρημένοι οι Σουάρες και Γιορέντε, αλλά επιστρέφουν Ζοάο Φέλιξ και Καράσκο στην επίθεση των Μαδριλένων, ματς που ξεκινά από 1-1 λογικά.

Τέλος, καλοπληρωμένα over έχουμε στο κλασικό ντέρμπι του Βελγίου, Αντερλεχτ-Κλαμπ Μπριζ, που παραδοσιακά δίνει αρκετά γκολ, αλλά και στα δύο ματς της Μπουντεσλίγκα, τα Κολωνία-Μάιντζ και Σάλκε-Αουγκσμπουργκ. Στις Κάτω Χώρες και στη Γερμανία όπου τα γκολ πέφτουν… βροχή, over και g/g που κινούνται στο 2.00+ έχουν εξ ορισμού αξία.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΗΜΕΙΩΝ
ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΜΠΟΡΝΤΟ Χ
ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΓΡΑΝΑΔΑ 1

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΚΟΛ
ΛΑΝΣ – ΛΟΡΙΑΝ G/G & Over
ΣΑΛΚΕ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ Over
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ G/G
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ G/G & Over
ΜΠΕΤΙΣ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ G/G

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.