Favori & Outsider: Ενας φίλος από τα παλιά

Θανάσης Κυλώνης03 Ιουνίου 2020

Μπήκαμε στον Ιούνη πλέον, προσπαθούμε όλοι μας να αφήσουμε πίσω το δίμηνο απότομο «φρενάρισμα» του κορωνοϊού και να ξαναβρούμε σε όλους τους τομείς τα πατήματά μας. Το φετινό καλοκαίρι θα είναι πολύ διαφορετικό από τα προηγούμενα, ένα από τα θετικά μαντάτα για μας τους ποδοσφαιρόφιλους και τους στοιχηματζήδες, είναι ότι θα έχει πολύ μπάλα, κάθε μέρα σχεδόν, μέχρι και τα τέλη Αυγούστου όταν θα ολοκληρωθεί το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ!

Ένα-ένα τα πρωταθλήματα σε όλη την Ευρώπη κάνουν restart, με τη Γερμανία να αποτελεί μέχρι στιγμής το ποδοσφαιρικό επίκεντρο του πλανήτη. Σήμερα το μενού έχει Βέρντερ – Αϊντραχτ, εξ αναβολής παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες που έρχονται από θετικότατα αποτελέσματα το Σ/Κ. Οι «πράσινοι» της Βρέμης με τους 7 βαθμούς που μάζεψαν στα 3 τελευταία ματς κρατώντας το μηδέν στην άμυνα αναπτέρωσαν τις ελπίδες τους για σωτηρία, η ομάδα της Φρανκφούρτης δεν έχει ξενοιάσει ακόμα με την παραμονή, πήρε ωστόσο βαθιά ανάσα με το διπλό στο Βόλφσμπουργκ. Σταθερή αξία στα παιχνίδια της τα γκολ και οι διακυμάνσεις στο σκορ, 4/4 Οver & G/G μετρά μετά τη διακοπή, τα 3 εξ αυτών ξέφυγαν μάλιστα στο Οver 3,5! Δεν μπλέκω με σημείο, κρατάω το συνδυαστικό G/G & Over στο 2.00. Βάσει στατιστικής, πολύ δύσκολα θα διατηρήσει ανέπαφη την εστία της για 4ο σερί ματς η προτελευταία της βαθμολογίας Βέρντερ, πολύ σπάνιο για Μπουντεσλίγκα και το να φέρει μια ομάδα 4 σερί Under.

Επανέναρξη έχουμε και στην Πορτογαλία σήμερα, ένα σημείο για το οποίο με «έψησε» ο καθ’ ύλην αρμόδιος του MetroBet, Γιώργος Μάντζιος, είναι ο άσος της Πορτιμονένσε στο 2.50. Απέχει 6 βαθμούς από μια θέση σωτηρίας και έχει μπροστά της δυο σερί εντός έδρας ματς, το σημερινό είναι το… must win, καθώς την άλλη βδομάδα φιλοξενεί τη Μπενφίκα. Αντίπαλός της σήμερα η ψιλοαδιάφορη βαθμολογικά Ζιλ Βιθέντε του Βίτορ Ολιβέιρα, ένας γυρολόγος των πορτογαλικών πάγκων, με δύο θητείες στην Πορτιμονένσε, αμφότερες πετυχημένες. Εκεί ξεκίνησε την καριέρα του ως head coach το 1985, ενώ στην επιστροφή του τη διετία 2016-18, επανέφερε την ομάδα στα… σαλόνια ως πρωταθλήτρια της Β’ κατηγορίας. Γενικά έχει ισχυρούς δεσμούς αγάπης με την Πορτιμονένσε και ίσως αυτό δημιουργήσει ευνοϊκότερες συνθήκες για τους γηπεδούχους.

ΔΥΑΔΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

ΠΟΡΤΙΜΟΝΕΝΣΕ – ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ 1

ΒΕΡΝΤΕΡ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. G/G & OVER

Λεζάντα φωτό: Κρίσιμη για την παραμονή στη Μπουντεσλίγκα η σημερινή εξ αναβολής αναμέτρηση της Βρέμης

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.