Φαβορί Ολυμπιακό και ΑΕΚ δίνουν οι στοιχηματικές στα ντέρμπι των «Big 4»

Metrosport Team12 Ιανουαρίου 2021

Τα ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και του Άρη με την ΑΕΚ, ξεχωρίζουν από το κουπόνι του στοιχήματος, με τις αποδώσεις των στοιχηματικών εταιριών να είναι άκρως δελεαστικές.

Αύριο, ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο της «Τούμπας» υποδέχεται τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ολυμπιακό, ο οποίος σε περίπτωση νίκης, εξασφαλίζει κατά πόσα πιθανότητα και τον τίτλο του πρωταθλήματος της Super League. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ, θέλει να μειώσει την διαφορά στους (7) βαθμούς, μένοντας στο κυνήγι του..τίτλου. 

Οι στοιχηματικές, δίνουν φαβορί των Ολυμπιακό, λόγω βαθμολογικής θέσης αλλά και φόρμας. Ο άσσος  του ΠΑΟΚ, κυμαίνεται από το 3,20 έως 3,24, ενώ το διπλό των «ερυθρόλευκων» από 2,64 έως 2,65. Πολύ μεγάλη απόδοση έχει και το (Χ) που σύμφωνα με τους «μπούκερς» κυμαίνεται από 3,17 έως 3,20.

Στο «Χαριλάου», ο δεύτερος Άρης ο οποίος «κόλλησε» στην έδρα του ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες» φιλοξενεί την ΑΕΚ, η οποία έστω και δύσκολα κατάφερε να περάσει από την Λαμία, χάρης στο τέρμα του Καρίμ Ανσαριφάρντ. Οι στοιχηματικές εταιρίες και εδώ, δίνουν φαβορί την ΑΕΚ, με το διπλό να...πληρώνει πάνω - κάτω όσο και του Ολυμπιακού. Πιο συγκεκριμένα, από 2,62 - 2,65. Ο άσσος των «κιτρίνων» κυμαίνεται μεταξύ του 2,85 με 2,95 ενώ το (Χ), από 3,05 έως και 3,15.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.