Δεδομένα φαβορί αλλά τα αουτσάιντερ απειλούν, οι αποδόσεις της Stoiximan

Metrosport Team12 Ιουνίου 2021


 Στη θεωρία Αγγλία, Αυστρία και Ολλανδία είναι τα φαβορί για την πρώτη τους νίκη στο Euro 2020, θα πρέπει να το αποδείξουν επί χόρτου. Και εκεί υπάρχουν παγίδες...

 Η Stoiximan είναι εδώ για να κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο με αμέτρητα στοιχήματα και επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ!

 Στο πρώτο αγώνα της ημέρας η τυπικά και ουσιαστικά γηπεδούχους Αγγλία (η αναμέτρηση γίνεται στο Γουέμπλεϊ), υποδέχεται την Κροατία έχοντας σαφές προβάδισμα για τη νίκη (1.65). Έχει όμως και σοβαρά προβλήματα να αντιμετωπίζει με τη στελέχωση της άμυνάς της (δεν είναι έτοιμος ο Μαγκουάιρ) αλλά και του κέντρου της όπου οι επιλογές είναι περιορισμένες αριθμητικά και ποιοτικά.

 Η Κροατία του γερόλυκου Μόντριτς μπορεί να τα εκμεταλλευτεί και να σκοράρει τουλάχιστον μια φορά. Έτσι θα προσφέρει το G/G στο 2.15 και θα ωθήσει την Αγγλία να κυνηγήσει το over 2.50 γκολ στο 2.27 μιας και θα θέλει οπωσδήποτε να πάρει τους τρεις βαθμούς μπροστά στο κοινό της.

 Η Αυστρία αντιμετωπίζει την πρωτάρα ομάδα των Σκοπίων που για να κερδίσει την πρόκρισή της στην τελική φάση έδειξε τα δόντια της σε παραδοσιακές δυνάμεις της Γηραιάς Ηπείρου. Προβάδισμα στον άσο του 1.70 αλλά δεν θα είναι περίπατος...

 Στο βραδινό παιχνίδι της Κυριακής η Ολλανδία εναντίον της Ουκρανίας είναι αγώνας που δύσκολα «διαβάζεται». Οκ, η νίκη των οράνιε μοιάζει πιο κοντά (1.70), έδρα θα είναι το Άμστερνταμ αλλά τα τελευταία χρόνια η άμυνά τους δεν προσφέρει καθόλου εμπιστοσύνη και απόντος του Φαν Ντάικ (έχασε όλη τη σεζόν) δεν έχει τον ηγέτη που θα τη γλιτώσει από τις κακοτοπιές.

 Πιθανό το G/G για τους λόγους που προαναφέραμε...

 Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

 21+ 

| Παίξε Υπεύθυνα 

| ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 

 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA 

 | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.