Φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπάγερν ο Ράνγκνικ

Metrosport Team23 Απριλίου 2024

Μια ακόμη ανατροπή για τον πάγκο της Μπάγερν με τα γερμανικά μέσα να παρουσιάζουν πλέον ως πρώτο φαβορί τον προπονητή της εθνικής Αυστρίας Ραλφ Ράνγκνικ.

Η διοίκηση των Βαυαρών συνεχίζει την αναζήτηση προπονητή για την επόμενη σεζόν, και θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Τσάμπι Αλόνσο, που οδήγησε τη Λεβερκούζεν στην κατάκτηση του τίτλου στην Bundesliga, αλλά ο Ισπανός αποφάσισε τελικά να παραμείνει και τη νέα χρονιά στον πάγκο της Μπάγερ.

Σύμφωνα ωστόσο με το γερμανικό Sky, ο Ραλφ Ράνγκνικ πρώην τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι αυτή τη στιγμή το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της Μπάγερν. Ο Γερμανός τεχνικός αρέσει σε πολλά μέλη της διοίκησης της ομάδας του Μονάχου και τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Μάλιστα οι δύο πλευρές επικοινώνησαν τα τελευταία 24ωρα και ο έμπειρος τεχνικός δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του για τη θέση της Μπάγερν.

Βέβαια ο 65χρόνος προπονητής δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2026 με την εθνική ομάδα της Αυστρίας. Μάλιστα κατάφερε να οδηγήσει την χώρα στα τελικά του Euro που θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Ιούνιο στη Γερμανία. Εάν η Μπάγερν λάβει το «πράσινο» φως από τον Ράνγκνικ τότε θα χρειαστεί να πληρώσει ένα ποσό ώστε να τον αποδεσμεύσει από την Αυστρία και να τον κάνει δικό της.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.