Κυλώνης: Ο ορισμός της «πελάτισσας»

Metrosport Team21 Σεπτεμβρίου 2021

Κουπόνι ΣΚ θυμίζει αυτό που έχουμε μεσοβδόμαδα, με εμβόλιμες αγωνιστικές και παιχνίδια κυπέλλων σε όλη σχεδόν την Ευρώπη.

Στην Ισπανία, η πρωταθλήτρια Ατλέτικο ψάχνει την επιστροφή στις νίκες απέναντι στη συμπολίτισσα Χετάφε του Μίτσελ, που μετρά 5/5 ήττες και έχει να σκοράρει κόντρα στους «ροχιμπλάνκος» από το 2011 (0-34 γκολ έκτοτε)! Το διπλό στο 1.70, μαζί με over 1,5 ή under 3,5 ανεβαίνει πάνω από 2.00.

Εμβόλιμη αγωνιστική έχουμε και στη Ligue 2. Το πιο ξεκάθαρο φαβορί είναι η πρωτοπόρος και φορμαρισμένη Τουλούζ. Σκοράρει με χαρακτηριστική άνεση και του χρόνου θα παίζει εκτός απρόοπτου στη φυσική της θέση, τη Ligue 1. Το επόμενό της ματς είναι Δευτέρα, άρα δεν θα παραταχθεί με αλλαγές απόψε. Πολύ λίγα πράγματα η ουραγός Ντανκέρκ, ούτε σε φιλικό δεν κέρδισε τη φετινή σεζόν. Επιλογή κι εδώ το διπλό, μαζί με over 1,5 πάει στο 2.00+.

Στην Αγγλία, έχουμε νοκ άουτ αγώνες για το Λιγκ Καπ, με τις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ να ξεκουράζουν αρκετούς βασικούς. Μόνο με αουτσάιντερ αξίζει να ασχοληθεί κανείς, όπως η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ο άσος της οποίας κινείται κοντά στο 4.00. Ανεβασμένη εσχάτως, πέρυσι έπαιζε στην Πρέμιερ Λιγκ, μπορεί να κάνει την ζημιά στη Σαουθάμπτον, που άφησε πολλές δυνάμεις στο 0-0 με την Σίτι το Σάββατο και σίγουρα θα έχει πολλές αλλαγές. Προφανώς σηκώνει και κάλυψη.

ΔΥΑΔΑ
ΧΕΤΑΦΕ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ 2
ΝΤΑΝΚΕΡΚ – ΤΟΥΛΟΥΖ 2

ΜΟΝΟ
ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 1

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.