Φαβορί και Αουτσάιντερ: Ντέρμπι με λάθος φαβορί

Θανάσης Κυλώνης19 Σεπτεμβρίου 2021

Ένα ακόμα τοπικό ντέρμπι στη Γαλλία σήμερα, αυτό της Κυανής Ακτής. Νις-Μονακό, «κεκλεισμένων των θυρών» μετά την τιμωρία 3 αγωνιστικών που επιβλήθηκε στους Νικαιώτες για τα επεισόδια στο πρόσφατο ντέρμπι με τη Μαρσέιγ που διακόπηκε. 

Αυτό είναι και το μοναδικό στοιχείο που μπορεί να δικαιολογήσει αυτή την εποχή την απόδοση φαβορί στο διπλό, αφού κατά τ’ άλλα, η Νις του πρωταθλητή πέρυσι, Κριστόφ Γκαλτιέ, βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τη Μονακό. 

Μοναδική ομάδα της Ligue 1 που δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ, με επίθεση πολύ υψηλού επιπέδου μετά και τις προσθήκες των Κλάιφερτ, Ντελόρ και σαφώς πιο ξεκούραστη από τους Μονεγάσκους, που έπαιζαν ευρωπαϊκό ματς την Πέμπτη. Όπως και να ‘χει, ο άσος στο 2.90+ αξίζει.

Στο Παρί-Λυών, ο Εμπαπέ είναι αμφίβολος, ωστόσο η παρθενική εντός έδρας εμφάνιση του Μέσι θα αποζημιώσει το κοινό του «Παρκ ντε Πρενς». Στο ντεμπούτο του στη Ρεμς είχε μπει αλλαγή, στο Βέλγιο μεσοβδόμαδα είχε δοκάρι, πολύ πιθανό να κρατάει το πρώτο του Παριζιάνικο γκολ για το πρώτο του εντός έδρας ματς. 

Μέχρι και 1.80 πληρώνει το anytime του, καλή απόδοση για τα δικά του στάνταρ. Επιλογή και το g/g & over, η Παρί δύσκολα θα ξανακάνει τόσο άσχημο ματς όπως στο Μπριζ, την στιγμή που η Λυών ανεβαίνει από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Στην Ιταλία, η Ρόμα αυτή την εποχή είναι εγγύηση. Ολα τα της πάνε πρίμα, με τον Μουρίνιο να κάνει το 6/6 στον πάγκο της, όλα με over. Η Βερόνα μετρά 3/3 ήττες και δε νομίζω ότι ο Τούντορ που την ανέλαβε μεσοβδόμαδα έχει το μαγικό ραβδάκι για να την «ξυπνήσει» άμεσα. Το διπλό κινείται στο 1.90, μαζί με over 1,5 ανεβαίνει αοσθητά.

Παίζεται και ο άσος της Γιούβε στο 2.10. Ψάχνει εναγωνίως την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και πετυχαίνει τη Μίλαν λίγα 24ωρα μετά την δοκιμασία στο «Ανφινλτ» και χωρίς Ζλάτα, Ζιρού.

Στην Πορτογαλία, στέκει η κόντρα της Σπόρτινγκ. Δεν θυμίζει σε πολλά την περσινή ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα, τρανή απόδειξη η συντριβή από τον Αγιαξ την Τετάρτη. Η Εστορίλ είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και το 6άρι στον άσο είναι υπερβολικό τη δεδομένη στιγμή.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΝΙΣ – ΜΟΝΑΚΟ 1 DNB
ΒΕΡΟΝΑ – ΡΟΜΑ 2
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΜΙΛΑΝ 1
ΠΑΡΙ Σ.Ζ. – ΛΥΩΝ Anytime Μέσι
ΕΣΤΟΡΙΛ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ 1Χ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.