Φασουλής: Του ξέφυγαν μερικά... «γαλλικά» on air- «Είχε μια πουτ... εκεί»

Metrosport Team26 Μαρτίου 2023

Η Ναταλία Αργυράκη και ο Γιώργος Βογιατζάκης ενθουσίασαν με το «Υπάρχω για σένα» της Νατάσας Θεοδωρίδου τους κριτές του Just The Two Of Us το Σάββατο (25/3), ενώ ειδικά του Σταμάτη Φασουλή του ξέφυγε και ένα «γαλλικό» πάνω στον ενθουσιασμό του

Το βράδυ του Σαββάτου (25/3) στο Just The Two Of Us η Ναταλία Αργυράκη και ο Γιώργος Βογιατζάκης ερμήνευσαν το τραγούδι «Υπάρχω για σένα» της Νατάσας Θεοδωρίδου, ενθουσιάζοντας και τους τέσσερις κριτές του σόου, όπως φάνηκε από τα σχόλια που τους έκαναν στο τέλος της εμφάνισής τους. 

Μάλιστα, στον Σταμάτη Φασουλή ξέφυγε και ένα «γαλλικό» με τη Δέσποινα Βανδή να αναρωτιέται αστειευόμενη «τι ώρα είναι; 22.10» και τους υπόλοιπους να σκάνε στα γέλια.

«Ναταλία μου, ήσουν εξαιρετική, ήσουν πάρα πολύ καλή. Παρόλη την αμηχανία της πρώτης συλλαβής, την οποία μετά την ξεπέρασες, ήσουν πάρα πολύ ωραία. Εγώ φοβήθηκα το ανέβασμα και όμως, το έκανες πάρα πολύ ωραία. Πήγες και μαλακά, μαλακά χωρίς να το κάνεις σαν εύρημα, αλλά σαν να πηγαίνει το τραγούδι μόνο του και αυτό το κάνουν σπάνια οι τραγουδιστές. Πρέπει να είσαι πολύ καλός τραγουδιστής για να το κάνεις. Συνήθως ξεφωνίζουν απότομα για να δείξουν ότι έχουν φωνή», σχολίασε ο Σταμάτης Φασουλής.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.