Φαντάζεστε τι θα έλεγαν αν τα διαιτητικά «εγκλήματα» γίνονταν ανάποδα;

Χάρης Δημαράς25 Ιανουαρίου 2021

Ακόμη μία αγωνιστική στη Super League 1 που είδαμε... πράγματα και θαύματα. 

Βέβαια, για ορισμένους ήταν μια συνηθισμένη Κυριακή, που δε συνέβη τίποτα απολύτως. Όλα κύλησαν... ομαλά από πλευράς διαιτησίας, το διπλό του Ολυμπιακού στο Περιστέρι ήταν φυσιολογικό, οι δε αποφάσεις των διαιτητών και η μη παρέμβαση του VAR φυσιολογικότατη. Το +11 του Ολυμπιακού είναι νορμάλ και για όλα φταίει μόνο... ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ.

Τι, διαφωνείτε; Σκεφτείτε μόνο όσα συνέβησαν σήμερα να γίνονταν ανάποδα. Δηλαδή στο Περιστέρι να έπαιζε ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός να υποδεχόταν την ΑΕΚ. 

Δηλαδή το χέρι του Σεμέδο να ήταν το χέρι του Βιεϊρίνια ας πούμε στη Λαμία (που επίσης δεν έβλεπε την πορεία της μπάλας), το κλοτσίδι του Μπα να το έκανε ας πούμε ο Βαρέλα και το σπρώξιμο του Μπρούμα να το έκανε ο Κρμέντσικ. Τι θα έλεγαν οι τηλεκριτικοί, τι τα περισσότερα σάιτ και κανάλια της Αθήνας; Τι κλίμα θα δημιουργούσαν εν όψει και του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ την Τετάρτη; Τι θα έλεγε ο αντίπαλός του; Το μπούλινγκ σε Κλάτενμπεργκ και διαιτητές θα ξεκινούσε δευτερόλεπτα μετά την κάθε φάση. 

Δείτε ξανά τις φάσεις του Περιστερίου...

Σκεφτείτε αντίστοια αν μερικές ώρες αργότερα ο Ολυμπιακός υποδεχόταν την ΑΕΚ και έσπρωχναν τον Φορτούνη μέσα στην περιοχή, ενώ στην ίδια φάση του πατούσαν και το παπούτσι. Αυτό το... παπούτσι θα κοσμούσε τα πρωτοσέλιδα, θα γινόταν στόρι στο ινσταγκραμ του αντιπροέδρου, θα, θα, θα... Τι θα γινόταν αλήθεια στα αποδυτήρια, μετά; Για το γκολ γης ΑΕΚ θα ήταν βέβαιοι όλοι πως επρόκειτο για φάουλ. 

Σκεφτείτε επιπροσθέτως τι θα ακούγαμε στο κανάλι του προέδρου. Πριν από λίγο πάντως στο κανάλι ιδιοκτησίας Σαββίδη ακούσαμε ότι ούτε φάουλ υπήρξε, ενώ και για το πέναλτι Ουάρντα ο Κάκος δεν ήταν βέβαιος. Και καλώς δεν ήταν. Εχει την άποψή του. Επίσης, είπε ότι κατά τη γνώμη του δεν ήταν φάουλ το γκολ του Ολυμπιακού. Και πάλι καλά έκανε. Υπήρχε όμως ποτέ περίπτωση να εξέφραζε κάτι αντίστοιχο σε άλλο κανάλι; Αυτό αναρωτιόμαστε. Οι άνθρωποι δεν είναι μόνο «άσοι» στο παρασκήνιο. Είναι και «άσοι» στην επικοινωνία και στο μπούλινγκ... Δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω... Επιστήμονες κανονικοί. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.