Φαμπιάνο, το κομμάτι που έλειπε

Μάνος Χατζάκης01 Αυγούστου 2021

Σαφώς βελτιωμένη ήταν η εικόνα στο κέντρο της άμυνας του Άρη, υπό την παρουσία του Φαμπιάνο Λέισμαν. Ο βραζιλιάνος στόπερ έκανε το ντεμπούτο του και ήταν από τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ξεχώρισαν κόντρα στην Αστανά. Γεμάτο παιχνίδι, πολυεπίπεδη προσφορά και μάλιστα σε παιχνίδι αυξημένης βαρύτητας.

Ο Φαμπιάνο αγωνίστηκε δίπλα στον Μπεναλουάν, αντί του Γιώργου Δεληζήση, επιλογή η οποία δικαίωσε τον Ακη Μάντζιο. Ο βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός “κόλλησε” αμέσως με τον Γαλλοτυνήσιο και έδειξε τα... δόντια του από νωρίς, κυρίως με τις προωθήσεις στην αντίπαλη άμυνα. Στοιχείο, το οποίο χαρακτήρισε μέρος του παιχνιδιού του, καθώς σε κάθε κόρνερ του Αρη, αποτελούσε μόνιμη πηγή κινδύνου για τους Καζάκους. Οι περισσότερες κεφαλιές, που επιχείρησε, βρήκαν εστία, αλλά καμία δεν κατέληξε μέσα, αν και έφτασε κοντά.

Το νέο απόκτημα της ομάδας έδειξε, βέβαια, και αρετές εκεί που τον χρειάζεται περισσότερο η τεχνική ηγεσία. Ο Φαμπιάνο έπαιξε με αυτοπεποίθηση, είχε σωστές και.... ηγετικές τοποθετήσεις στο κέντρο της άμυνας και, κάθε φορά που χρειαζόταν να απομακρύνει, το έκανε βρίσκοντας συμπαίκτη του και όχι στα... χαμένα. Επίσης, πολλές προσπάθειες ξεκίνησαν από τα πόδια του, δείχνοντας διάθεση συμμετοχής στην ανάπτυξη, στοιχείο που έλειπε από τον Αρη.

Οι Θεσσαλονικείς απέκτησαν στόπερ, ο οποίος ξέρει ποδόσφαιρο, και, όπως φάνηκε, θα πάρουν και γκολ από εκείνον στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις τους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.