Φαμπιάνο: «Σήμερα δεν κάναμε το παιχνίδι που μπορούμε και θέλαμε»

Metrosport Team20 Μαρτίου 2022

Ο Άρης ήρθε ισόπαλος με τον Παναθηναϊκό χωρίς γκολ και ένας από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης, Φαμπιάνο Λέισμαν, μίλησε για την αναμέτρηση και τα όσα δεν κατάφερε να κάνει ο ίδιος και ο συμπαίκτες του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:

Αρχικά ο κεντρικός αμυντικός του Άρη, σημείωσε: «Σίγουρα αν κερδίζαμε θα μεγαλώναμε τη διαφορά μας από τον Παναθηναϊκό αλλά σ’ αυτή τη φάση που βρισκόμαστε όλα τα ματς είναι πιο δύσκολα αλλά – η αλήθεια είναι πως σήμερα δεν κάναμε το παιχνίδι που μπορούμε και θέλαμε να κάνουμε, να πιάσουμε την απόδοσή μας και να παίξουμε καλύτερα, όπως περίμενε κι ο κόσμος μας αλλά δεν το κάναμε και γι’ αυτό δεν μπορέσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Για το τι δεν πήγε καλά για την ομάδα του: «Ο Παναθηναϊκός έπαιξε κάπως πιο αμυντικά σήμερα κι αν όχι ήταν κάπως πιο συμπαγής πίσω. Πρόσεξε πάρα πολύ τα μαρκαρίσματα πάνω στους δικούς μας παίκτες. Από την άλλη εμείς δεν είχαμε κάποια στοιχεία που μας διέκριναν στα προηγούμενα παιχνίδια κι έτσι δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στη νίκη. Είχαμε – βέβαια – και μια-δυο στιγμές καλές, με καλύτερη την κεφαλιά του Μπαντού (σ.σ. Εντιαγέ) στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Καμία φορά κι οι λεπτομέρειες παίζουν το δικό τους ρόλο στο παιχνίδι. Σημασία για εμάς τώρα έχει να το αφήσουμε αυτό το παιχνίδι πίσω μας, να συγκεντρωθούμε και να συνεχίσουμε στη δουλειά μας και να κοιτάξουμε στη συνέχεια να πάρουμε τους πόντους που θέλουμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.