Φάκελος Τζιοβίνκο: Οι Ιταλοί... ανταγωνιστές του ΠΑΟΚ!

Metrosport Team21 Ιουλίου 2021

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή για να κάνει πράξη την επανασύνδεση του Ραζβάν Λουτσέσκου  και του Τζιοβίνκο, αυτή τη φορά με τον αέρα της Θεσσαλονίκης. 

Για να μπορέσει ο παίκτης να φορέσει τα ασπρόμαυρα του ΠΑΟΚ, θα πρέπει ο Δικέφαλος να αφήσει πίσω του στην κούρσα για την απόκτηση του παίκτη ομάδες που θέλουν να πάρουν στην Ιταλία τον επιθετικό και να τον κάνουν να αγωνιστεί εκ νέου για στη Serie Α, μετά την τελευταία παρουσία του στην Γιουβέντους. Και ποιες είναι αυτές οι ομάδες; Σε πρώτο πλάνο μπαίνει η Βενέτσια που φέτος κέρδισε τη θέση της στην πρώτη κατηγορία, ενώ δεύτερη έρχεται η Σπέτσια, που επίσης θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον ποδοσφαιριστή. Στους μνηστήρες έχει μπει και η ΣΠΑΛ. 

Όπως αναφέρει η Corriere dello Sport, ο ποδοσφαιριστής την περίπτωση επιστροφής στην Ιταλία την βλέπει με... καλό μάτι καθώς δεν αποκλείεται αυτή η επιστροφή να του ανοίξει εκ νέου την πόρτα της Εθνικής του ομάδας. Μένει να φανεί λοιπόν αν ο Ιταλός επιθετικός θα επιλέξει έναν επαναπατρισμό ή μία ακόμη νέα πρόκληση στην καριέρα του που θα τον κάνει κάτοικο Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.